MENIU CAUTĂ
08 Noi. 2018 09:36 , de Daniel Conţescu

Duelul gesturilor arogante în Juventus Torino – Manchester United 1-2. Ronaldo contra Mourinho

Distribuie

”Diavolii” au dat lovitura la Torino, spre satisfacția lui Jose Mourinho, un tradițional rival al ”Bătrânei Doamne” din perioada în care o antrena pe Inter Milano, cu care a reușit, în 2010, tripla istorică (inclusiv Liga Campionilor).

Dacă la meciul-tur, de pe 'Old Trafford', terminat 0-0, le-a făcut semnul cu trei degete, miercuri seară, când a întors scorul în minutele 86 și 90, 'Mou' a fost din nou provocator. Le-a făcut semn piemontezilor că îi ascultă, într-un moment în care pe stadion se lăsase liniștea.

Totodată, Cristano Ronaldo, care a deschis scorul în minutul 65, s-a bucurat arătându-și abdomenul perfect sculptat. Cei doi portughezi n-au fost chiar cei mai buni prieteni, în perioada Real Madrid.

Antrenorul portughez Jose Mourinho a dat asigurări că manifestările sale de bucurie după victoria echipei Manchester United în ultimele minute ale meciului cu Juventus Torino (2-1), miercuri seara, la Torino, în Liga Campionilor la fotbal, nu au vrut să insulte clubul italian şi nici pe suporterii săi.

„Nu am insultat pe nimeni. Eu am fost insultat timp de 90 de minute şi eram acolo ca să îmi fac treaba. Eu nu am insultat pe nimeni. A fost o reacţie la cald”, a spus tehnicianul portughez care a avut o explozie de bucurie, cu mâna la ureche, ca şi cum nu-i mai auzea pe suporterii torinezi, după victoria lui Manchester.

Este pentru a doua oară când portughezul, antrenorul lui Inter Milano între 2008 şi 2010, îi provoacă pe fanii lui Juve. Fluierat copios în meciul tur, în urmă cu 15 zile, Mourinho a răspuns atunci arătându-le trei degete, referire la tripla pe care a realizat-o cu Inter în 2010.

În acest sezon, nu cel mai bun pentru gruparea de pe Old Trafford, „The Special One”, cum este numit Mourinho, s-a aflat în vizorul Federaţiei engleze pentru „remarci injurioase” la Newcastle şi un conflict cu secundul lui Chelsea, Marco Ianni, dar în ambele cazuri a scăpat fără sancţiuni.

„Liga Campionilor este o competiţie specială, în care poţi câştiga dar nu te poţi relaxa, pentru că se poate întâmpla orice. Am dominat meciul, am avut două sau trei ocazii pentru a-i decide soarta, însă am plătit pentru un moment de relaxare”, a declarat Ronaldo pentru Sky Sport, după jocul de pe Juventus Stadium.

„United nu a făcut nimic special şi a marcat două goluri. Însă nu îmi place să vorbesc de noroc, pentru că norocul îl cauţi, chiar dacă de această dată a fost un cadou”, a declarat starul lusitan, golgheterul all-time din Champions League, cu 121 de goluri marcate.

În celălalt meci din Grupa H, miercuri seară, Valencia – Young Boys Berna 3-1. În clasament conduce Juventus, cu 9 puncte, urmată de United – 7 puncte, Valencia – 5 puncte și de Young Boys – un punct.

AICI, golurile din etapa a 4-a din faza grupelor.

Loading...
Comentarii