MENIU CAUTĂ

Dunărea Călărași l-a transferat pe atacantul Mediop! În trecut, senegalezul s-a autopropus la FCSB

Distribuie

Dunărea Călărași l-a transferat pe atacantul Mediop! În trecut, senegalezul s-a autopropus la FCSB.

Atacantul senegalez care pe 2 iunie a împlinit 27 de ani a ajuns în România în 2013, la ACS Ghiroda. Din 2014 a jucat patru sezoane legate la Ripensia Timișoara.

În ultimul sezon din Liga 2, africanul a marcat de 19 ori, fiind al treilea golgheter al competiției. Senegalezul a semnat cu Dunărea Călărași, echipă promovată în premieră în Liga 1.

Dunărea Călărași l-a transferat pe atacantul Mediop. Va fi coleg și cu Mihai Roman II

În toamna trecută, Mediop spunea că visează să ajungă la Steaua. „Steaua (n.r. FCSB) e echipa care îmi place cel mai mult. Acolo e tot ce îţi trebuie în fotbal, sunt condiţii, tot.

Îmi place de Gnohere, e un jucător pe care îl urmăresc foarte mult. Îmi place de când juca la Dinamo, de acolo am început să mă uit ce face”, a declarat Ndiaye Mediop, conform DigiSport.

„Gigi Becali e om bun, ar trebui 10 ca el pentru ca fotbalul din România să meargă mai bine. Vreau să îl conving să mă ia, vreau să ajung acolo. În fotbal nu ştie nimeni ce şi cum. Dacă joc bine, de ce nu?”, a mai spus atacantul de la Ripensia Timişoara.

La Dunărea Călărași, Mediop se va lupta pentru titularizare cu golgheterul echipei călărășeni în ediția precedentă, Valentin Alexandru, dar și cu Mihai Roman II, de la CSU Craiova.

Acesta a jucat în sezonulprecedent la ACS Poli, dar a revenit la Craiova, echipa cu care se află sub contract. Oltenii și-au dat acordul să-l împrumute iar, de data aceasta la Călărași.


CITEȘTE ȘI:

Citește mai multe despre Dunărea Călărași, ripensia și Transfer pe Libertatea.

Comentarii