Mergi direct la conținut »
După un meci de peste patru ore, Irina Bara a pierdut finala de simplu a turneului ITF de la Santa Margherita
Tenis Libertatea > Sport > Tenis

După un meci de peste patru ore, Irina Bara a pierdut finala de simplu a turneului ITF de la Santa Margherita

După un meci de peste patru ore, Irina Bara a pierdut finala de simplu a turneului ITF de la Santa Margherita (Italia). Irina a câștigat proba de dublu.

Jucătoarea română de tenis Irina Maria Bara, a patra favorită, a fost învinsă de italianca Giulia Gatto-Monticone, cu 3-6, 7-5, 6-4, duminică, în finala de simplu a turneului ITF de la Santa Margherita (Italia), dotat cu premii totale de 25.000 de dolari, informează agerpres.ro.

Gatto-Monticone (29 ani, 392 WTA) s-a impus la capătul unui meci maraton cu Bara (22 ani, 244 WTA), care a durat nu mai puțin de patru ore.

Românca a condus în setul al doilea cu 5-4 și a avut serviciul, dar italianca a reușit să întoarcă scorul. Bara și-a creat nu mai puțin de 25 de mingi de break, dar a fructificat doar 7. Gatto-Monticone a avut un procentaj mult mai bun, cu 8 mingi de break transformate din 14.

Irina Bara se poate consola cu titlul câștigat la dublu, sâmbătă, alături de croata Tereza Mrdeza, după 6-4, 6-2 în finala cu perechea româno-franceză Nicoleta Dascălu/Sara Cakarevici.

Citiți și Tenis: triumf pentru Irina Maria Bara, înfrângere pentru Sorana Cîrstea

Close
Închide
  Close