În această perioadă, România s-a calificat la CM 1998, Euro 2000, Euro 2008 și Euro 2016.

“Fotbalul este și va rămâne în ADN-ul mărcii Bergenbier. Ținem pumnii strânși Naționalei și vom trăi alături de ei emoția tuturor meciurilor, ca toți românii de altfel. Mulțumim echipei FRF pentru deschidere, încredere și colaborarea bună pe care am avut-o în acești ani și rămânem suporteri înfocați ai Naționalei“, a declarat Mihaela Hristea, Consumer Excellence Director, Bergenbier.

”Federația Română de Fotbal mulțumește Bergenbier pentru susținerea Echipei Naționale de Fotbal a României și a activității fotbalistice. În ultimii patru ani, prin implicarea acestui brand, multe dintre proiectele de dezvoltare a fotbalului românesc au prins viață și au primit șansa de a deveni unele de succes. Alături de un partener de nădejde, echipa națională s-a calificat la Euro 2016 după aproape un deceniu de absență de la turneele finale. Bergenbier a fost și va rămâne un prieten al fotbalului românesc!”, a spus Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

Suedia – România, preliminariile Euro 2020 (23 martie, ora 19:00). Contra a anunțat lotul. Fără Vlad Chiricheș, accidentat.

Tragerea la sorţi a grupelor EURO 2020 va avea loc la Bucureşti, pe 30 noiembrie.


Citește și: Primele filmări de la Mărculești, lagărul care apare în documentele istorice găsite în dosarul ”Moscova 2”!