Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Euro 2016. Mesajul pe care tricolorii îl citesc în fiecare zi: ”23 de luptători în Franța, pentru 23 de milioane de români în lume!”

Euro 2016. Mesajul pe care tricolorii îl citesc în fiecare zi: ”23 de luptători în Franța, pentru 23 de milioane de români în lume!”

Tensiunea este din ce în ce mai mare în cantonamentul naționalei de fotbal a Românei. Selecționerul Anghel Iordănescu crește zilnic doza de adrenalină. Mai sunt doar patru zile până la marele meci cu Franța, vineri, ora locală 21:00 (22:00 în România), din deschiderea turneului final Euro 2016. 

”Domnul Iordănescu este foarte conectat și riguros și vrea să ne aducă într-un punct foarte înalt la ora meciului cu Franța”, a precizat căpitanul Vlad Chiricheș.

Tricolorii încearcă să se relaxeze între antrenamente și ședințele de studiu video al adversarilor și trimit către prieteni și fani imagini din cazemata de la Tiara Chateau Mont Royal Hotel Chantilly din localitatea La Chapelle en Serval.

Generalul a comandat luni două sesiuni de pregătire, dimineața și seara. Ambele desfășurate în spatele porților închise, așa cum vor fi, de altfel, și cele din zilele următoare. 

Pentru a-i face pe tricolori să se simtă puternici, conducerea FRF  a pus un banner la intrarea în hotel, cu un mesaj motivațional: ”23 de luptători în Franța, pentru 23 de milioane de români în lume!”.

”A fost minunat să vedem fanii la antrenament. Vom da totul să facem mândră o țară!”, este promisiunea lui Ovidiu Hoban. La partida cu Franța este de așteptat să fie prezenți circa 30.000 de fani români. ”Pe lângă cele 15.000 de bilete destinate românilor din țară mai sunt încă pe atâția din dispora care ne-am luat bilete printre francezi”, erau convinși unii fani care au fost prezenți la antrenamentul efectuat duminică de tricolori la Orry-la-Ville.

Echipa probabilă pentru meciul cu Franța: Tătărușanu – Săpunaru, Chiricheș, Dr. Grigore, Raț – Pintilii, Hoban – Ad. Popa, Stanciu, B. Stancu – Andone.

Close
Închide
  Close