Mergi direct la conținut »
Euro 2016. Scandal cât ”Casa Fotbalului”! Un federal riscă să fie dat afară, după ce și-a ”permis” să-și dea cu părerea despre națională!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Euro 2016. Scandal cât ”Casa Fotbalului”! Un federal riscă să fie dat afară, după ce și-a ”permis” să-și dea cu părerea despre națională!

Tensiunea este maximă la Federația Română de Fotbal, ai cărei oficiali tot fac analize de când s-au întors de la Campionatul European de fotbal din Franța, fără a ajunge, deocamdată, la vreo concluzie. Federalii nu dețin nicio soluție pentru banca naționalei, în condițiile în are soarta lui Anghel Iordănescu pare pecetluită.

De Daniel Conțescu,

Dar nu doar problema selecționerului este pe ordinea de zi. După ce au revenit de la Euro, alde Burleanu și Bodescu au cerut ca nimeni de la FRF să nu-și dea cu părerea în public. A făcut-o însă fostul fotbalistul Marcel Pușcaș, cel care ocupă un post în cadrul Departamentului de Dezvoltare și care nu este în ”gașca” cuplului Burleanu-Bodescu. Acum două zile, Pușcaș a avut o ieșire destul de dură, fapt care i-a umplu de nervi pe șefi. Pușcaș s-a exprimat într-o postare pe Facebook, în care a menționat că îi este rușine pentru situația actuală. Iată postarea:
puscas

După publicarea mesajului, Pușcaș a fost amenințat că va fi dat afară și i se pregătește deja acest lucru. Este păzit doar de un contract. Nu este singurul neajuns. Nici Pușcaș, dar nici alți angajați ai FRF nu și-au primit salariile și primele de calificare la Euro. Surse din FRF susțin că există restanțe salariale de patru luni! Buzoianul Bodescu, secretatul general adjunct al federației, i-a amenințat cu excluderea pe cei care se vor plânge în presă.

Primele pentru calificarea la Euro n-au fost încă plătite nici pentru cei din staff-ul lui Iordănescu. Au de luat bani ”secundul” Țețe Moraru (Antrenor cu portarii), preparatorul fizic Marian Lupu, bucătarul, cameramanul și personalul auziliar (magaziner).

 

Close
Închide
  Close