MENIU CAUTĂ

Fanii lui Rapid Viena vor demiterea antrenorului înaintea returului cu FCSB!

Distribuie

FCSB poate avea un avantaj nesperat în returul cu Rapid Viena (30 august, ora 21.30, PRO TV), din play-off-ul Ligii Europa. La formația austriacă situația este tensionată, foarte mulți suporteri cerând demiterea antrenorului Goran Djuricin (43 de ani).

Rapid Viena a câștigat cu 3-1 turul cu FCSB din play-off-ul Ligii Europa; cu toate acestea, la echipă nu este liniște. Nemulțumiți de evoluțiile neconvingătoare din campionat (Rapid ocupă abia locul 5 după 5 etape, la șapte puncte în spatele liderului RB Salzburg), fanii alb-verzilor au solicitat demisia antrenorului Goran Djuricin. ”Ideal chiar înaintea returului cu FCSB din play-off-ul Liga Europa”, a scris cotidianul Der Kurier.

Jurnaliștii austrieci au scris, însă, că Goran Djuricin are cea mai bună medie de puncte pe meci (1,82) dintre toți antrenorii care au pregătit Rapid Viena în acest secol. Iar tehnicianul este de părere că el este doar un țap ispășitor pentru faptul că numărul foarte mic de trofee câștigate de echipă în istoria recentă (ultimul titlu național datează din 2008, ulterior fiind cucerită doar o cupă a Austriei). ”Eu sunt doar parțial răspunzător pentru criza de rezultate, dar fanii s-au săturat să tot aștepte trofee”, a declarat Goran Djuricin.

Citește mai multe despre rapid viena pe Libertatea.

Comentarii