MENIU CAUTĂ

Femeia care îl eclipsează pe Alibec. Modelul Jemma Lucy și-a prezentat colecția de tatuaje | GALERIE FOTO

Distribuie

Femeia care îl eclipsează pe Alibec. Modelul Jemma Lucy și-a prezentat colecția de tatuaje, care l-ar face invidios până și pe Denis Alibec, unul dintre cei mai tatuați fotbaliști din Liga 1.

Jemma Lucy, 30 de ani, și-a câștigat celebritatea în Marea Britanie după participarea în reality show-ul „Ex On The Beach” și a strâns un număr considerabil de fani, mai ales datorită felului în care arată și a tatuajelor care i-au acoperit tot trupul.

Denis Alibec avea în aprilie peste 25 de tatuaje. Ultimul și l-a făcut pe gât, unde și-a imprimat cuvântul ”Ineffable”, care înseamnă inexplicabil. ”Cele mai multe sunt despre familie, date de naștere și numele celor din familie. La toate țin foarte mult. Sunt un fan al tatuajelor”, a precizat atacantul. 

Denis Alibec are un tatuaj și pe gamba stângă. Fotbalistul și-a desenat animalul său de companie, un superb samoyed, pe nume Sony. Atacantul s-a întors la Astra Giurgiu, după ce a dezamăgit la FCSB.


Citește și: Cum i-a pus la colț un judecător de la Tribunalul București pe procurorii Parchetului General! Motivarea incredibilă în care instanța îi ia pur și simplu peste picior pe anchetatorii dublei crime de la fabrica de ciment!

Citește mai multe despre Jemma Lucy, astra giurgiu și tatuaje pe Libertatea.

Comentarii