Mergi direct la conținut »
Finala Cupei Mondiale 2018. Ce președinți și vedete internaționale vor participa la finala CM din Moscova
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Finala Cupei Mondiale 2018. Ce președinți și vedete internaționale vor participa la finala CM din Moscova

Finala Cupei Mondiale 2018. Ce președinți și vedete internaționale vor participa la finala CM din Moscova

Finala Campionatului Mondial de Fotbal 2018 nu este doar un prilej de a sărbători sportul și competiția și ci și o ocazie pentru lideri politici mondiali de a se întâlni, a schimba câteva cuvinte și chiar a dezbate teme importante la nivel mondial.

Cu cine ții în finala Cupei Mondiale 2018?

Se încarcă ... Se încarcă ...

Duminică, la finala CM 2018 de la Moscova, în tribuna oficială vor sta președinții Franței și Croației, cele două naționale care își dispută cupa, alături de Vladimir Putin, dar și alți lideri mondiali. Potivit unui comunicat transmis de Kremlin „La finală sunt aşteptaţi preşedintele Abhaziei, preşedintele Armeniei, preşedintele Belarusului, preşedinta Croaţiei, preşedintele Franţei, preşedintele Gabonului, premierul Ungariei, premierul Kîrgîzstanului, preşedintele Republicii Moldova, preşedintele Palestinei, emirul Qatarului, premierul republicii Sao Tome şi Principe, preşedintele Sudanului, preşedintele Osetiei de Sud”.

Putin și Macron vor discuta despre Siria, Iran şi Ucraina în timpul unei întâlniri care va avea loc la Moscova înainte de meciul dintre selecţionatele Franţei şi Croaţiei, a declarat sâmbătă o sursă a biroului preşedintelui francez

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic
Recomandări

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic

Nici vedetele de talie internațională nu pot să lipsească de la un eveniment atât de important. AFP scrie că actorul şi cântăreţul american Will Smith, alături de Nicky Jam şi Era Istrefi, autor al imnului oficial al Cupei Mondiale, va cânta la ceremonia de închidere a competiţiei. De asemenea, liderul trupei Rolling Stones, Mick Jagger, care a fost prezent la o semifinală a CM, la Sankt Petersburg, ar urma să asiste şi la finala de la Moscova.

În tribune vor fi şi jamaicanul Usain Bolt, star al atletismului, precum şi francezii Laurent Koscielny şi Dimitri Payet, care au ratat participarea la competiţie din cauza unor accidentări.

Finala Cupei Mondiale, Franţa – Croaţia, se va disputa duminică, de la ora 18.00.


Citește și: INTERVIU EXCLUSIV. Umtiti a vorbit pentru ”Libertatea” înaintea finalei Campionatului Mondial


Close
Închide
  Close