Jin-ho Cho avea 44 de ani, dar ieri dimineață, în timp ce se pregătea să plece la antrenamentul formației Busan IPark, din liga a doua sud-coreeană, pe care o antrena, s-a prăbușit și a murit!

În ciuda faptului că a fost transportat imediat la cel mai apropiat spital, medicii n-au putut decât să constate decesul lui Jin-ho Cho. Acesta a suferit un infarct.

Fostul fotbalist sud-coreean Jin-ho Cho a murit la doar 44 de ani. Mulți dintre participanții la Mondialul din 1994 au murit de infarct 

Născut pe 2 august 1973 la Daegu, Jin-ho Cho a participat cu naționala Coreei de Sud la Campionatul Mondial din SUA, din 1994. În total, el a strâns 12 selecții și 2 goluri la naționala țării sale.

El completează o listă neagră pe care se găsesc incredibil de mulți fotbaliști care au participat la acea ediție a Campionatului Mondial și care au murit, majoritatea de infarct. La 20 de ani, Jin-ho Cho a fost cel mai tânăr component al naționalei sale în SUA 1994.

România l-a pierdut pe Daniel „Didi” Prodan (infarct), Bulgaria pe Trifon Ivanov (infarct), Camerun a fost în doliu după Louis MFede (infecție) și după Marc Vivien Foe (infarct), Rusia l-a pierdut pe Ilia Țimbalar (probleme cardiace), Suedia îl plânge și acum pe Klas Ingesson (cancer), iar Nigeria a fost cea mai afectată: Stephen Keshi (infarct), Thompson Oliha (malarie), Rashidi Yekini (o boală psihică), Uche Okafor (sinucidere) și Wilfred Agbonavbare (cancer).

Nici Arabia Saudită n-a scăpat de blestem, Mohammed Al-Khilaiwi (probleme cardiace), Bolivia nu-i mai are pe Oscar Sanchez (cancer la rinichi) și pe Ramiro Castillo (sinucidere), columbianul Andres Escobar a fost împușcat pentru un autogol chiar în timpul competiției, iar Herman Gaviria a fost lovit de trăsnet.

CITEȘTE ȘI: 

VIDEO | Maşini de luptă blindate, construite de americani în Bucureşti

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare
HOROSCOP

Horoscop 14 noiembrie 2019. Săgetătorii au nevoie de răbdare