Mergi direct la conținut »
Fotbaliști din Dolj, tăiați cu secera de rromi. De la ce a pornit conflictul
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Fotbaliști din Dolj, tăiați cu secera de rromi. De la ce a pornit conflictul

Fotbaliști din Dolj, tăiați cu secera de rromi. De la ce a pornit conflictul

Doi fotbaliști din Dolj au fost tăiați cu secera de un grup de rromi, după un conflict în trafic. Bătaia a avut loc în satul Calina, comuna Prundeni, Vâlcea. 10 polițiști au intervenit pentru calmarea spiritelor iar fotbaliștii au ajuns la spital. La fel și unul dintre rromi, care a primit mai multe lovituri de pumn.

De Mihai Niculescu,

Scandalul a pornit din cauza unei neacordări de prioritate într-o intersecție. Fotbaliștii din Dolj au greșit drumul, semnalizând inițial că merg spre stânga. După aceea s-au răzgândit, însă șoferul unui autoturism din Vâlcea nu i-a lăsat să mai treacă. Pentru acest incident minor, spiritele s-au încins.

Nervoși, fotbaliștii au pornit în urmărirea autoturismului înmatriculat în Vâlcea, în care se aflau patru bărbați de etnie rromă și o femeie. I-au ajuns din urmă la Călina dar nu au bănuit că acolo locuiesc aceștia. Rudele le-au sărit în ajutor și în bătaia generală, fotbaliștii au fost tăiați pe spate cu o seceră, relatează gazetavalceana.ro.

Fotbaliștii de 28, respectiv38 de ani, au ajuns la Spitalul din Drăgășani. De asemenea, unul dintre rromi a cerut să fie dus la spital, după ce ar fi încasat câțiva pumni. Polițiștii din Prundeni au deschis un dosar penal și cercetează cinci persoane, până acum.


Citește și: După dezvăluirile Libertatea, primarul Ploieştiului anunţă că dă în judecată firma care a lucrat la Şoseaua Vestului


 

Close
Închide
  Close