Mergi direct la conținut »
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > FOTO EXCLUSIV/ Uriașul Sandu Lungu și-a târât partenera în ringul de box. Antrenament în ritm salsa cu joc de glezne și croșeuri

FOTO EXCLUSIV/ Uriașul Sandu Lungu și-a târât partenera în ringul de box. Antrenament în ritm salsa cu joc de glezne și croșeuri

Diseară, la PRO TV, luptătorul MMA Sandu Lungu își demonstrează pentru a doua oară calitățile de dansator. Acesta intra din nou pe ringul de dans alături de partenera sa pe care a ”chinuit-o” cu antrenamenre dure între corzile ringului de box.

Uriașul Sandu Lungu nu se lasă si vrea să demonstreze că duritatea luptelor merge mână în mână cu senzualitate dansului. Deși dimensiunile nu-l ajută prea mult, în prima ediție a show-ului Uite cine dansează! lupătătorul MMA a făcut senzație alături de grațioasa Raluca Netca, partenera și coregrafa lui. De atunci s-a scurs o săptămână grea de antrenamente chinuitoare, căreia amândoi i-au făcut față. De cea mai mare provocare a avut parte Raluca. Că a vrut, că n-a vrut, blonda a trebuit să-și dezlănțuie senzulatitatea în ringul de box atât de familiar luptătorului și atât de ostil pentru ea.

La inițiativa lui Lungu, coregrafa a mutat antrenamentele în sala de lupte, dar nu a renunțat la ținuta feminină de dans. Chiar dacă el a adoptat o ținută specifică sporturilor pe care le practică, și-a tras mânușile pe mâini și s-a încruntat fioros, Raluca a rămas la fel de senină și de feminină în ținuta ei de dansuri latine, cocoțată pe tocuri și decoltată.

 

Close
Închide
  Close