Mergi direct la conținut »
REPORTAJ GSP: Stadionul de 3 milioane de euro al lui Dragnea va fi inaugurat la finalul lunii. „Aici chiar n-aveți ce să scrieți de rău, nu contează dacă sunteți sau nu cu opoziția”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > REPORTAJ GSP: Stadionul de 3 milioane de euro al lui Dragnea va fi inaugurat la finalul lunii. „Aici chiar n-aveți ce să scrieți de rău, nu contează dacă sunteți sau nu cu opoziția”

REPORTAJ GSP: Stadionul de 3 milioane de euro al lui Dragnea va fi inaugurat la finalul lunii. „Aici chiar n-aveți ce să scrieți de rău, nu contează dacă sunteți sau nu cu opoziția”

Gazeta Sporturilor a realizat un reportaj la Turnu Măgurele, fieful lui Liviu Dragnea, unde la finalul lunii va fi inaugurat stadionul de 3 milioane de euro care va găzdui inclusiv "naționala" de fotbal U21 a României. 

de Răzvan Luțac și Dragoș Sasu

„La noi s-a mișcat totul incredibil, a fost o emulație extraordinară. S-a ridicat totul în mai puțin de 2 ani!”. Se vorbește cu entuziasm la sud de Teleorman, unde banii de la CNI, Compania Națională de Investiții, au ridicat cel mai mândru stadion din liga a treia. Al Voinței, echipa susținută de Valentin, fiul lui Liviu Dragnea. Oamenii de la stadion deschid ușile cu plăcere, „aici chiar n-aveți ce să scrieți de rău, nu contează dacă sunteți sau nu cu opoziția”, se râde la porți. Porți care se deschid și-ți arată arena de aproape 2.000 de locuri. Atât de nouă, încât mai are celofan care învelește scaunele de pe băncile de rezerve!


FOTO: Dragoș Sasu / Libertatea

U21, JUNIORI, FEMININ

E făcut la standarde UEFA și poate găzdui și meciuri internaționale. „Chiar acum o săptămână și ceva a venit Sorin Cojocaru, care e responsabilul de ordine și siguranță al FRF, membru în Comisia de omologare a stadioanelor de fotbal din țară. A venit să verifice ultimele retușuri, pentru că arena îi interesează și pe ei”, spun responsabilii bazei.

Șeful Secției de Chirurgie din Spitalul Deva și-a scos nevasta din carantină pe barba lui
Recomandări

Șeful Secției de Chirurgie din Spitalul Deva și-a scos nevasta din carantină pe barba lui

 

Asta pentru că la Turnu Măgurele va juca inclusiv echipa națională U21. Dar și loturile de juniori ale României sau echipa națională de fotbal feminin.

PROBLEME CU CFR-UL

3 milioane de euro a costat totul. Sunt două tribune, una principală, mai mare, de peste 1.000 de locuri, și una mică,  „va fi destinată oaspeților la meciurile în care vor exista fani ai echipei adverse”. Nocturna e asimetrică, doi stâlpi imenși pe de-o parte și unii mai mici de cealaltă, însă gazdele au o explicație. „Au fost niște probleme cu CFR-ul. Trece o cale ferată pe-aproape și ne-au transmis că e zonă de siguranță feroviară și nu putem ridica nocturna acolo”.

E motivul pentru care nici mini-tribuna a II-a nu e situată la mijlocul terenului, ci puțin într-o parte. În dreapta ei e un teren sintetic. Și, mai la dreapta, hotelul.

Citește mai departe și vezi mai multe imagini cu stadionul de 3 milioane de euro al lui Dragnea, pe GSP.RO.

Close
Închide
  Close