Mergi direct la conținut »
Gabriel Tamaș, mesaj războinic, după ce Astra e noul lider din Liga 1: ”Nu mai latră alții”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Gabriel Tamaș, mesaj războinic, după ce Astra e noul lider din Liga 1: ”Nu mai latră alții”

Gabriel Tamaș, mesaj războinic, după ce Astra e noul lider din Liga 1: ”Nu mai latră alții”

Astra Giurgiu a urcat pe primul loc în Liga 1, după victoria de duminică, de pe teren propriu, 1-0, cu CS Universitatea Craiova.

De Ciprian Iana,

Trupa din Giurgiu a profitat și de înfrângerea fostului lider, CFR Cluj, 1-2, la Botoșani și a preluat șefia în clasament, după 20 de etape.

Gabi Tamaș, 36 de ani, fundașul celor de la Astra Giurgiu a avut de transmis un mesaj războinic adversarelor din campionat, la finalul partidei cu Craiova.

”De ce e sărbătoare? A venit Crăciunul? Mai este până la sfârșit. Suntem pe primul loc datorită faptului că CFR a pierdut, vedem lunea viitoare care pe care. Nu mai latră alții că au zis nu știu ce despre Astra, să se taie, că veterani?”, a declarat Tamaș la Digi Sport.

Acesta a continuat: ”Noi ne vedem de treabă, muncim și la sfârșit vom trage linie, să vedem unde suntem. Întrebați staff-ul de secretul reușitei. Noi intrăm în teren să jucăm. Dacă veniți la antrenamente să vedeți ce atmosferă este, vă schimbați părere despre echipă. E meritul tuturor”.

Mai mult, pentru a le da peste nas contestatarilor, Gabi Tamaș a postat un mesaj și pe Instagram, în care Astra apare încercuită cu roșu, în timp ce restul echipelor au fost barate cu un ”X” imens.

Close
Închide
  Close