Mergi direct la conținut »
Gică Hagi a fost eliminat în timpul meciului de la Chiajna: ”Ce face ăsta, mă?”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Gică Hagi a fost eliminat în timpul meciului de la Chiajna: ”Ce face ăsta, mă?”

Gică Hagi a fost eliminat în timpul meciului de la Chiajna. ”Regele” fost trimis în tribune de arbitrul bucureștean George Rădulescu în minutul 40 al partidei Viitorului. La o fază la care Andrei Marc a scos mingea de pe linia porții. managerul echipei de pe Litoral a cerut gol, a protestat și a fost trimis în tribune de centralul partidei.

„Ce face ăsta, mă? Nici penalty nu-mi dă și mă dă afară, ce-i asta?!”, i-a transmis Hagi asistentului Vladimir Urzică. Se pare că Rădulescu ar fi scris în raportul de joc că nu i s-au adresat injurii.

După două minute de parlamentări, Hagi a acceptat să părăsească banca tehnică și a mers pe tunelul care duce la vestiare, de unde a urmărit meciul până la pauză. După revenirea de la vestiare, Hagi a urcat în tribune pentru a urmări restul partidei de unde a dat și indicații.

La finalul meciului, Gică a refuzat să mai vorbească despre arbitraj:

„Am jucat bine, am încercat să atacăm, ne-am creat ocazii, dar trebuie să fim mai lucizi în careu. Producem fotbal, ușor-ușor lucrurile vor veni de la sine. Una e să pierzi, alta e să iei un punct. Am făcut foarte multe schimbări împotriva unei echipe cu mulți jucători de valoare. Trebuie să vorbesc despre cum joacă echipa. Îi las pe ceilalți să comenteze. Trebuie să vorbesc din postura de antrenor, nu despre alte lucruri. Mă manifest în teren, dar asta e. Nu mai comentez nimic de arbitraj, îi las pe cei de la TV să comenteze.

Ianis nu a fost în lot pentru că avem un meci foarte important joi, cu Vitesse Arnhem, în Liga Europa. Ne așteaptă un meci complicat, trebuie să fim proaspeți. Am schimbat toată echipa, nu doar pe Ianis. Am jucat cu 6 jucători tineri, din Academie, care au făcut față contra unor jucători buni, pe un teren greu. Puteam să luăm cele 3 puncte fără probleme”.

Close
Închide
  Close