14 Ian. 2018 15:50

Gică Hagi, anunț important despre alegerile de la FRF: ”Lupescu nu candidează”. Mesaj de susținere pentru Gică Popescu / VIDEO

Distribuie

Gică Hagi a făcut un anunț important despre alegerile de la FRF: Ionuț Lupescu nu va candida la alegerile de la FRF, programate pe 18 aprilie.

'Nu știu ce v-a zis dumneavoastră, eu știu ce am auzit de la el. Încă nu e pregătit sau nu își dorește, în momentul de față, să candideze. Așa că, ce rost are să vorbesc. Iar creăm povești', a răspuns managerul Viitorului, când a fost întrebat dacă îl susține pe Ionuț Lupescu, în cazul în care acesta ar candida la alegerile pentru șefia Federației Române de Fotbal.

Gică Hagi a vorbit și despre noua poziţie în care a fost instalat cumnatul său, Gică Popescu, cea de consilier al premierului Mihai Tudose, pentru organizarea Campionatului European din 2020 în România.

'Îi urez succes, e o muncă grea. Eu îi doresc succes şi îl sprijin, cum şi el mă sprijină, e un coleg, un prieten, un apropiat. Vom vedea dacă va reuși”, a fost mesajul lui Hagi pentru Popescu.

Planul lui Gică Popescu este de a-l propulsa pe fostul arbitru Cristian Balaj în funcția de președinte al FRF.

Burleanu a comentat pe larg numirea lui Gică Popescu în funcția de consilier al premierului. Președintele FRF a acceptat că va fi nevoit să colaboreze cu principalul său rival, dar a spus că așteaptă să vadă ce rol va avea Popescu în organizarea Euro 2020 în România.


Citește și: EXCLUSIV/Noua soție a lui Gabi Enache a uitat complet de primul ei copil. Fetița nu și-a cunoscut nici acum fratele mai mic

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop miercuri, 24 octombrie 2018. Gemenii au parte de o zi foarte dificilă
Loading...
Comentarii