14 Ian. 2018 09:28

Gică Hagi spune că România poate ajunge campioană mondială: ”O să cred până în ziua când o să mor!”

Distribuie

Gică Hagi spune că România poate ajunge campioană mondială: ”O să cred până în ziua când o să mor!”.

Gică Hagi i-a lăsat mască pe englezi, după ce a declarat, într-un interviu pentru revista britanică FourFourTwo, că România poate ajuge campioană mondială la fotbal într-o zi.

'Regele' și-a reamintit de Cupa Mondială 1994, când România a fost eliminată în 'sferturi' de Suedia la loviturile de departajare, dar și de CM din 1998, când Croația ne-a oprit în 'optimi'.

„Am ştiut că vom face o treabă bună în 1994 şi chiar am spus în presă asta. Am simţit. Mulţi dintre colegii mei jucau la echipe bune şi aveau mai multă experienţă ca în 1990. Am înscris un gol spectaculos în primul meci. Mereu am încercat imposibilul când am fost pe teren. A fost fantastic să eliminăm Argentina. I-am făcut pe români fericiţi', a declarat Gică Hagi.

Gică Hagi: 'Am jucat pentru România, nu petru mine!'

Fostul mare internațional român a adăugat: 'Am jucat pentru România, nu pentru mine. Cu jucători ca Ilie Dumitrescu şi Florin Răducioiu aveam sentimentul că nu putem să fim învinşi. Ne-a lipsit ceva ca să trecem de Suedia. În 1998 am fost eliminaţi de Croaţia pentru că nu am crezut că putem să câştigăm Campionatul Mondial. Poate asta e problema noastră. Cred că putem să fim campioni mondiali într-o zi. O să cred până în ziua când o să mor”.


CITEȘTE ȘI: Stenograme! Cum îl învăța Gigi Becali pe Florian Walter să scape de problemele cu legea: 'Trebuia să te încarci așa'

Loading...
Comentarii