Adrian Mititelu, actualul finanțatorul de la FC U Craiova 1948 (Liga 2) este acuzat de evaziune fiscală în cazul transferului atacantului Mihai Costea la FCSB, în 2011.

Gigi Becali este martor în procesul lui Mititelu. Transferul s-a realizat într-o perioadă în care 39 de jucători ai Craiovei se aflau sub sechestrul instituit de Fisc. În prima instanță, Adrian Mititelu a fost achitat.

”Domnule judecător, el s-a bătut pentru olteni”

Becali și Argăseală ar fi trebuit să se prezinte la audieri pe 11 iunie, dar nu s-au ajuns și li s-a transmis că vor fi aduși cu mandat.

”Cheltuie omul 20.000.000 de euro cu fotbalul și mai face și pușcărie? Am înțeles că n-avea voie să vândă jucători, fiindcă exista un sechestru ANAF. Dacă vindea, banii ar fi trebuit să ajungă la Fisc, el i-a luat și a plătit salarii”, a spus Gigi Becali, după audieri.

Ambiția lui Mititelu a fost să se bată cu mine și cu Bucureștiul. S-a bătut pentru olteni și voi vreți să-l băgați la pușcărie? Asta i-am spus judecătorului.

Gigi Becali:

”Ce să mai țin minte? Nici suma de transfer nu o mai știu. Nu poți să furi bani la fotbal! De aceea, Mititelu a fost achitat pe fond. A văzut judecătorul că a pierdut vreo 15.000.000 de euro la fotbal. De ce să îl mai bage la pușcărie? De unde să fie evaziune fiscală?”, a spus Gigi Becali, într-o declarație consemnată de reporterii Oltenia TV înainte de audieri.

A luat banii din transferul lui Costea și i-a dus acasă? Tot la fotbal i-a băgat, a dat salarii la jucători. Cum să faci pușcărie pentru asta? El a făcut pentru binele public și nu a luat nici un ban. E de noaptea minții să faci pușcărie pentru asta. Cum să facă pușcărie pentru asta? Nu e normal! Asta voi spune judecătorilor. Nu am emoţii! Nu poţi să câştigi la fotbal, nu poţi să furi.

Gigi Becali:
Citeşte şi:

Clanul Capră din Patra-Neamț, decimat după ce au bătut și amenințat cu moartea martorii dintr-un dosar. Foloseau copii pentru infracțiuni ca să nu fie trași la răspundere

PSD amenință cu moțiunea de cenzură după încetarea stării de alertă. Ciolacu, atac la Guvern:”Cel mai mare abuz de putere”

Pilot de avion, obligat de coronavirus să renunțe la meserie, a trecut la livrările de alimente pe motociclete

Mario Mutu locuieşte în Italia cu mama lui şi face 18 ani anul acesta. Iată cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu și cât de frumos este!
PARTENERI - GSP.RO
Mario Mutu locuieşte în Italia cu mama lui şi face 18 ani anul acesta. Iată cât de mult a crescut fiul cel mare al lui Adi Mutu și cât de frumos este!
Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
HOROSCOP
Horoscop 7 iulie 2020. Berbecii simt nevoia să se apropie de cei mai speciali dintre prietenii lor
RECOMANDĂRI