MENIU CAUTĂ

Gigi Becali a anunțat echipa FCSB pentru meciul cu Rapid Viena din Liga Europa. Roman, titular!

Distribuie

Gigi Becali a anunțat echipa FCSB pentru meciul cu Rapid Viena din Liga Europa. Roman, titular!

Gigi Becali se pregătește de grupele din Liga Europa. Patronul ”din umbră” de la FCSB a anunțat deja echipa cu care vicecampioana României o va înfrunta, joi, la București, pe Rapid Viena, în returul play-off-ului din Liga Europa.

FCSB are de recuperat un handicap de două goluri, după ce, în manșa tur, disputată în Austria, Rapid Viena s-a impus cu 3-1

„Pe stânga Dică va juca cu Teixeira. Tănase nu știu dacă va juca, că nu a demonstrat nimic în meciul cu FC Viitorul. Rusescu e caviar, vine bine ca al doilea vârf. Îmi pare rău că nu l-am odihnit o repriză în ultimul meci. Nu se pune problema între el și , „ va juca. Dar nu știm dacă va evolua Tănase sau Rusescu”, a anunțat Gigi Becali la Digi Sport.

Latifundiarul din Pipera a continuat cu dezvăluirile: „Pe dreapta va juca Roman, păi de ce l-am odihnit în jocul cu Viitorul? Eu cred în el, de aia l-am luat, să joace cu Rapid Viena”.

În ceea ce-l privește pe Florinel Coman, Gigi Becali a precizat: ”Și pentru mine e un semn de întrebare cu Coman, dacă va fi titular sau nu cu Rapid Viena. El cu siguranță va juca, dar nu știu dacă titular. El e fotbalist, chiar dacă mai greșește, apare la gol. Ce înseamnă asta? E golgheter”.

În aceste condiții, echipa FCSB pentru returul cu Rapid Viena ar putea arăta astfelBălgrădean – R. Benzar, Planic, Bălașa, Al. Stan – Pintilii, Filip – Roman, Rusescu (Tănase), Teixeira – Gnohere.


FOTO/ Invitații la nunta lui Dragnea Jr. și-au etalat mașinile de lux. Cine este deputatul care a ales să vină cu taxiul

Citește mai multe despre Liga Europa și rapid viena pe Libertatea.

Comentarii