Mergi direct la conținut »
Gigi Becali a dezvăluit cel mai ciudat moment cu antrenorul de la FCSB: ”Dică a început să plângă! M-a întrebat ce face el acum”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Gigi Becali a dezvăluit cel mai ciudat moment cu antrenorul de la FCSB: ”Dică a început să plângă! M-a întrebat ce face el acum”

Gigi Becali a dezvăluit cel mai ciudat moment cu antrenorul de la FCSB: ”Dică a început să plângă! M-a întrebat ce face el acum”.

Gigi Becali îl „lucrează”, voluntar sau involuntar, pe antrenorul Nicolae Dică, săpând adânc la soclul autorității acestuia. Nu e prima dată când Gigi Becali „dă din casă” și când spune cât de docil e antrenorul. Mai mult, lasă impresia că mai pune și de la el, cu intenția de a-l umili definitiv.

Gigi Becali a dezvăluit cel mai ciudat moment cu antrenorul de la FCSB: „Aveam câte doi jucători și jumătate pe post!”

„Dică a început să plângă. M-a întrebat ce face el acum, că are prea mulţi jucători în lot şi nu-i poate antrena. Avem mai mult de doi jucători pe fiecare post, avem doi jucători şi jumătate”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Vicecampioana României s-a despărțit de șase jucători în această pauză de iarnă. Cătălin Golofca și-a reziliat contractul și s-a întors la FC Botoșani. Tot acolo a fost împrumutat și Vlad Achim.

Alți doi jucători, Marian Pleașcă și Daniel Benzar, au fost împrumutați la FC Voluntari, William De Amorim a plecat tot sub formă de împrumut la Kayserispor, iar Paul Szecui va merge fie la Academica Clinceni, fie la FC Argeș.

În schimb, a fost cumpărat doar Olimpiu Moruțan, de la FC Botoșani, dar și-n sezonul de primăvară va juca tot la moldoveni. În plus, le-a făcut contracte de profesioniști juniorilor Ianis Stoica și Emanuel Pacionel, care au debutat în toamnă.

„Primesc telefon de acasă: sora mea, care abia împlinise 17 ani în ianuarie, era însărcinată”
Recomandări

„Primesc telefon de acasă: sora mea, care abia împlinise 17 ani în ianuarie, era însărcinată”

 

FCSB vrea să mai achiziționeze doar doi jucători, Cristi Tănase și Raul Rusescu, deși Mihai Stoica spunea că nu-i plac „ciorbele reîncălzite”.

„Încă n-au venit răspunsurile de la Cristi Tănase şi Raul Rusescu, probabil vor veni azi sau mâine. În rest, nu mai avem nevoie să facem transferuri”, a mai detaliat azi Gigi Becali. 

CITEȘTE ȘI: 

Regele Mihai a dat numele unei echipe de fotbal. Formația a rezistat 10 ani, după care a fuzionat cu un club al Primăriei. Povestea echipei

Close
Închide
  Close