Mergi direct la conținut »
Gigi Becali și-a dat seama că nu poate întoarce sentințele și a mai scornit o aberație: ”Mai frumos sună FCSB decât Steaua!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Gigi Becali și-a dat seama că nu poate întoarce sentințele și a mai scornit o aberație: ”Mai frumos sună FCSB decât Steaua!”

Gigi Becali și-a dat seama că nu poate întoarce sentințele și a mai scornit o aberație: ”Mai frumos sună FCSB decât Steaua!”

Gigi Becali și-a dat seama că nu poate întoarce sentințele judecătorești definitive și a mai scornit o aberație: ”Mai frumos sună FCSB decât Steaua!”. Acuzații de blat lansate către rivali!

Gigi Becali a realizat, probabil, ce prostie a spus zilele trecute, când s-a bătut cu pumnii-n piept că va câștiga „toate procesele” cu Armata pentru siglă și numele „Steaua”, fiindcă acestea s-au terminat cu decizii definitive și irevocabile! Și azi a scornit o aberație și mai mare!

Gigi Becali și-a dat seama că nu poate întoarce sentințele și a mai scornit o aberație: „Avem cea mai frumoasă siglă”

„Mai frumos sună FCSB decât Steaua. Parcă FCSB e mai frumos. Avem şi cea mai frumoasă siglă, marcă din lume!”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

În urmă cu două zile, patronul „roș-albaștrilor” spunea cu emfază: „În 5-6 luni o să fim din nou Steaua, staţi liniştiţi. Câştig toate procesele, o să vedeţi. În câteva luni se rezolvă. Voi vă daţi seama că Dinamo se vinde cu două milioane de euro şi nu o ia nimeni?

Cum să ceri atâţia bani? Un club, cu tot patrimoniul, se vinde cu câteva milioane de euro. Cum să ceară CSA 37 de milioane pentru o marca licențiată?”. După două zile nici el n-a mai crezut ce-a spus sau, probabil, și-a dat seama de ridicolul precedentelor afirmații.
În prezent, pe rol se mai află dosarul în care Armata îi cere lui Gigi Becali despăguri de 37 de milioane de euro pentru folosirea ilegală a numelui și mărcii.
Gigi Becali a anunțaat că, dacă va pierde și acest proces, va băga clubul în faliment și va termina cu fotbalul! Cei de la CSA Steaua, noua echipă înființată în 2017, abia așteaptă asta, fiind convinși că după dispariția lui Becali din peisajul fotbalului, investitorii se vor înghesui să baage bani în echipa recent înființată.

O acuză pe Dinamo de blaturi!

După ce a „lămurit” problema proceselor cu Armata, Gigi becali a lansat o acuzație gravă la adresa rivalilor de la Dinamo.

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”
Recomandări

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”

„Vreau ca Dinamo să fie slabă. Dacă intră în play-off, se dă la o parte când joacă cu celelalte candidate. Ca să nu mai stabilească Miriuţă cine ia campionatul, glumesc, să rămână în play-out”, a spus Gigi Becali.

În sezonul precedent, Dinamo a ajuns în play-off grație ajutorului de la Steaua, care a blocat-o pe Gaz Metan, iar apoi „câinii” le-au suflat titlul „roș-albaștrilor”. 

CITEȘTE ȘI: 

Lista magazinelor participante la Black Friday 2017. Unde găsești promoții

Close
Închide
  Close