Mergi direct la conținut »
Gigi FIERBE în puşcărie. Fata lui cea mai mare se MĂRITĂ. Bunica a CONFIRMAT
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Gigi FIERBE în puşcărie. Fata lui cea mai mare se MĂRITĂ. Bunica a CONFIRMAT

Gigi FIERBE în puşcărie. Fata lui cea mai mare se MĂRITĂ. Bunica a CONFIRMAT

În familia lui Gigi Becali se întâmplă lucruri importante, iar patronul Stelei sigur fierbe în spatele gratiilor. Teodora, fiica cea mare a lui Gigi, se pregăteşte de măritiş.

Alexandrina, mama lui Gigi, a confirmat, dar a adăugat că evenimentul nu va avea loc înainte ca şeful celei mai titrate echipe din România să iasă din puşcărie.

„Nuuu! Niciuna, nu! Nu e adevărat!”, a spus Alexandrina Becali când a fost întrebată dacă nunta va avea loc curând. „Da, sigur că da! Sigur că aşteaptă pe tata”, a adăugat bătrâna.

„Sunt bolnavă, vai de capul meu! Cât să mai rabzi, a trecut un an şi 5 luni. Nevinovat stă băiatul la puşcărie. Pune criminali afară şi ţine oamenii care fac bine la închisoare. Eu am speranţe mereu să iasă că nu e vinovat, stă nevinovat acolo. El scrie o carte pentru credinţă… Acuma vrea să se întoarcă lumea la bunătate, credinţă, că numai aşa ne mântuim să ştiţi, altfel nu ne mântuim. Se apropie apocalipsa, nu vedeţi ce se întâmplă în ţară? Pentru că oamenii s-au făcut foarte răi”, a mai spus mama lui Gigi Becali, conform România TV.

„Gigi Becali l-a acceptat pe băiat, practic deja îl consideră ca şi fiul lui. La noi, la machedoni, lucrurile astea sunt foarte serioase, se păstrează încă tradiţia. Acum ne aşteptăm toţi ca Teodora să anunţe căsătoria cu acest băiat”, a spus cineva din anturajul familiei.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close