Mergi direct la conținut »
Hagi s-a întors azi în Ghencea. Îi dă jucători lui Marius Lăcătuș pentru noua echipă?
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Hagi s-a întors azi în Ghencea. Îi dă jucători lui Marius Lăcătuș pentru noua echipă?

Hagi s-a întors azi în Ghencea. Îi dă jucători lui Marius Lăcătuș pentru noua echipă?

Hagi s-a întors azi în Ghencea. Îi dă jucători lui Marius Lăcătuș pentru noua echipă? Zilele trecute, Ion Ion, cel care a fost numit antrenor la echipa ce va porni la drum din vară sub numele CSA Steaua, a spus zilele trecute că foștii colegi Lăcătuș și Hagi vor discuta despre eventualitatea transferării unor jucători pe această filieră.

De Octavian Cojocaru,

Azi, Hagi și Lăcătuș s-au întâlnit mai înainte ca mulți să se aaștepte. Viitorul Constanța a mers spre Giurgiu, unde o va întâlnni, de la ora 220.30, pe Astra. Azi însă s-a oprit la București și s-a antrenat în Ghencea.

Hagi s-a întors azi în Ghencea: s-a văzut cu Lăcătuș

La ședința de pregătire a celor de la Viitorul a apărut și Marius Lăcătuș, directorul sportiv al viitoarei echipe, care, deocamdată n-are decât șefi și un antrenor.

Tehnicianul Ion Ion a spus că Lăcătuș chiar a început să poarte negocieri cu Hagi pentru respectivii jucători, care n-au fost încă nominalizați.

De când a început scandalul la Steaua, Hagi s-a poziționat de partea lui Gigi Becali și a acuzat că se distruge un brand. Asta deși în perioada 2001 – 2002, el a încercat să fie capul revoluției înainte ca echipa să ajungă oficial în mâinile lui Becali.

Close
Închide
  Close