Mergi direct la conținut »
Handbalista Crina Pintea, pivotul naționalei României, a câștigat Liga Campionilor cu Gyor
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Handbalista Crina Pintea, pivotul naționalei României, a câștigat Liga Campionilor cu Gyor

Handbalista Crina Pintea, pivotul naționalei României, a câștigat Liga Campionilor cu Gyor

Gyor a reușit să își apere titlul în finala cu Rostov din Liga Campionilor la handbal feminin pentru al treilea sezon consecutiv.

Jucătoarele din Ungaria, printre care s-a aflat și pivotul Crina Pintea, au câștigat la limită finala cu rusoaicele, scor 25-24. Aceasta a fost cea de a 7-a întâlnire directă dintre cele două formaţii, iar Gyor a câştigat de 5 ori, în timp ce rusoaicele au două victorii.

Gyor nu a mai pierdut un meci în Liga Campionilor din ianuarie 2018, iar dacă vor câştiga finala vor ajunge la 25 de succese la rând.

Atacul, în care apare şi pivotul Crina Pintea, aleasă în All Star Team a sezonului, a funcţionat perfect, iar în poartă au luat loc jucătoare de clasă mondială precum Amandine Leynaud, Kari Grimsbø şi Eva Kiss.

Eduarda Amorim şi Anita Gorbicz au ridicat trofeul pentru a cincea oară. De partea cealaltă, antrenorul Ambros Martin, tehnicianul rusoaicelor, a ratat la al cincilea succes.

 

Close
Închide
  Close