MENIU CAUTĂ

Haos la Federația Uruguayană de Fotbal. FIFA a preluat controlul!

Distribuie

Haos la Federația Uruguayană de Fotbal. FIFA a preluat controlul!

Federaţia Internaţională de Fotbal (FIFA) a preluat, marţi, controlul asociaţiei naţionale din Uruguay (AUF), aflată în plin haos după demisia neaşteptată a preşedintelui său, la sfârşitul lunii iulie.

Instanţa internaţională a înfiinţat o ”comisie de regularizare” care trebuie să facă ordine în cadrul AUF. Mandatul acesteia se va încheia pe 28 februarie 2019, iar până atunci va trece în revistă statutele federaţiei şi va organiza noi alegeri, potrivit unei depeşe a FIFA, publicată de presa locală.

Federația Uruguayană de Fotbal nu mai are președinte

Federaţia uruguayană se confruntă cu incertitudinea după demisia la data de 30 iulie a preşedintelui Wilmar Valdez, cel care era favorit la un nou mandat la alegerile ce urmau să aibă loc.

Demisia neaşteptată a intervenit după difuzarea unor înregistrări care l-ar fi pus în dificultate pe Valdez. Conţinutul acestor înregistrări nu este cunoscut încă, dar presa evocă un contract legat de securitatea unui stadion, care i-ar fi putut compromite imaginea lui Valdez, notează Agerpres.


Adrian Naidin, ”periculos” de apropiat de actrița Dalia Pușcă. Violoncelistul și-a găsit o muză în fosta iubită a lui Gabriel Cotabiță

Citește mai multe despre fifa pe Libertatea.

Comentarii