Mergi direct la conținut »
Sport Libertatea > Sport > Război în Grecia: meciul PAOK - Olympiacos a fost abandonat. ^Fanii au intrat pe teren! Antrenorul oaspeților a fost lovit / VIDEO

Război în Grecia: meciul PAOK – Olympiacos a fost abandonat. ^Fanii au intrat pe teren! Antrenorul oaspeților a fost lovit / VIDEO

Scandal imens în Grecia. Meciul PAOK Salonic - Olympiacos Pireu, din Cupa Greciei, a fost suspendat după ce colericii fani ai gazdelor au declanșat iadul. Polonezul Mak, de la gazde, cel care deschisese scorul, a fost eliminat în minutul 89, la scorul de 1-2.

Jucătorul, care nu primise un penalty clar în min. 86, a făcut un gest nelalocul lui față de arbitru, dându-le apă la moară fanilor super surescitați ai gazdelor să declanșeze iadul. Torțe, petarde, bombe.

Arbitrul a trimis echipele la vestiare, apoi, după 10 minute, a vrut să reia jocul.

Numai că nu s-a mai putut. Antrenorul oaspeților a fost lovit în spate cu o un pahar cu apă.

ÓÉËÂÁ ÐÁÏÊ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ (ÊÕÐÅËËÏ 2015-2016) ÓÉËÂÁ ÐÁÏÊ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ (ÊÕÐÅËËÏ 2015-2016)

Ultrașii lui PAOK au aruncat cu ce le-a venit la mână și au pătruns pe teren. Jucătorii oaspeților au zbughit-o la vestiare, iar poliția a intervenit în forță.

VIDEO, AICI și AICI.

Președintele lui PAOK a declarat la final că nu se va prezenta la următoarele meciuri cu Oly dacă echipa lui nu va fi arbitrată de ”cavaleri” străini”.

Nu este prima dată când un derby din Grecia este întrerupt. Mai ales când pe teren se află echipa Olympiacos, echipa care a câștigat aproape toate trofeele în ultimii zece ani, dar în jurul căreia s-au lansat numeroase acuzații de blaturi și jocuri de culise.

Presa greacă de azi

assets_LARGE_t_241261_106842520 assets_LARGE_t_241261_106842538 assets_LARGE_t_241261_106842540

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close