Mergi direct la conținut »
Helmuth Duckadam: ”Gâlcă trebuie să fie mână de fier la Steaua!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Helmuth Duckadam: ”Gâlcă trebuie să fie mână de fier la Steaua!”

Helmuth Duckadam: ”Gâlcă trebuie să fie mână de fier la Steaua!”

Steaua îşi caută portar, în condiţiile în care Tătăruşanu este aproape de un transfer la Fiorantina. În acest moment, echipa din Ghencea se bazează pe Florin Niţă şi Valentin Cojocaru, dar aceştia sunt tineri şi lipsiţi de experienţă.

Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al roş-albaştrilor, consideră că Steaua trebuie să transfere un portar şi admite că, situaţia din sezonul trecut, în care Tătăruşanu nu s-a accidentat, a reprezentat o mare şansă pentru ”militari”. „Cu siguranţă, va veni un portar! Eu am o bănuială, dar rămân la faza asta. Steaua trebuie să aducă un portar, asta e clar, pentru că suntem angrenaţi în multe competiţii. Până acum am avut noroc, deoarece Tătăruşanu nu s-a accidentat, nu a fost suspendat, deci nu au fost probleme. Avem nevoie de trei portari!”, a declarat Duckadam la Digi Sport.

Acesta îi dă un sfat lui Costel Gâlcă, noul antrenor al Stelei. „Îi dau un singur sfat, să ţină disciplina, o să vină astfel şi rezultatele. Cine comentează, să plătească! Gâlcă trebuie să fie mână de fier la Steaua”, a încheiat fostul portar de legendă al echipei din Ghencea.

 

Close
Închide
  Close