MENIU CAUTĂ

Ibericii, dezamăgiţi de preţurile prostituatelor românce: «La noi cer 10€, aici mi s-au cerut 50» | VIDEO

Distribuie

Încinşi de atmosfera din Centrul Vechi şi de bucureştencele superbe care le zâmbeau, dar care- i țineau la distanță, mai mulți suporteri iberici au vrut să vadă cum e viaţa de noapte în Bucureşti, iar unul dintre ei a acceptat să fie însoţit de reporterii Libertăţii. Cum ne-am urcat în taxi, spaniolul l-a rugat pe şofer să-l ducă într-un loc unde poate vedea câteva “fetiţe”. Cum bişnițarii şi hoții de buzunare erau deja mobilizați pentru miile de turişti străini, n-a fost greu să găsim câteva prostituate. În zona cinematografului Scala, de pe Magheru, roiau vreo 7. Unele mai urâțele, altele mai colorate, dar şi câteva frumuşele. Nici una nu a reuşit însă să-i ia banii spaniolului nostru. “La noi, în Spania, aceeaşi româncă cere 10 euro. Aici mi s-au cerut 50 de euro. Prea scump, să mergem! Cu banii ăştia mă îmbăt de mă fac praf. Sunt prea scumpe pentru mine”, a spus spaniolul când a auzit care sunt preţurile “fetiţelor”.

Au săltat preţul de la o zi la alta

Prostituatelor din Capitală le-a prins tare bine vizita spaniolilor. De la o zi la alta, ”fetiţele” au umflat preţurile cât au putut de mult. Astfel, dacă la începutul acestei săptămâni cereau 120-150 de lei pentru o partidă de sex, spre finalul vizitei ibericilor, ele au săltat preţurile la 50 de euro pentru o oră.

Iată discuţia dintre «fetiţele» de pe Magheru şi şoferul de taxi

Prostituata 1
Şofer taxi: Am un spaniol care vrea să se distreze, câți bani vrei?
Prostituată: Păi, depinde ce vrea…
Ş.T.: Nu ştiu, vrea o oră.
P: O oră? Păi, 50 de euro o oră. Dar… ceva frumos! Adică nu vrăjeală… Şi vezi că mai în față e plin de gardă (n.r. – Poliție).
Prostituata 2
Ş.T.: Am un spaniol care vrea să se distreze, câți bani vrei?
P: Păi, cât vrea?
Ş.T.: O oră.
P: O oră? Două milioane…
Prostituata 3
ŞT: Am un spaniol care vrea să se distreze, câți bani vrei?
P: 25 de sute. Fac sex total la cameră la mine.

Citește mai multe despre Liga Europa și Liga Europa pe Libertatea.

Comentarii