Mergi direct la conținut »
Ilie Dumitrescu a făcut plângere la Poliție. ”Mi s-a furat identitatea”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Ilie Dumitrescu a făcut plângere la Poliție. ”Mi s-a furat identitatea”

Ilie Dumitrescu a făcut plângere la Poliție. ”Mi s-a furat identitatea”

Ilie Dumitrescu, 50 de ani, a anunțat public că s-a ținut de cuvânt și a făcut plângere la Poliție, așa cum promitea săptămâna trecută, supărat că un cont de Facebook îi folosește identitatea, postând fotografii și mesaje polemice în numele lui.

”Am făcut plângere la Poliție. Am înregistrat-o la comisatul șef Adrian Ciprian Miron”, a declarat, miercuri seară, Ilie Dumitrescu, analist la postul Digi Sport.

Ofițer cu experiență la FBI

Noul şef al Poliţiei Capitalei este, din decembrie 2018, comisarul şef Adrian Ciprian Miron, un ofițer care şi-a început cariera de poliţist la Alba Iulia.

Ciprian Miron (41 de ani) are o experienţă de 18 ani în structuri MAI şi a fost cinci ani ataşat de Afaceri Interne la Ambasada României în SUA.

De asemenea, acum şase ani, era singurul poliţist român selecţionat pentru a participa la cursurile Academiei FBI din statul american Virginia. A fost adjunct la Poliţia Municipiului Alba Iulia timp de patru ani, în perioada 2006-2010.

Și Răducioiu a pățit-o

Ilie Dumitrescu nu este singurul fotbalist din Generația de Aur care reclamă furtul de identitate. În urmă cu ceva timp, un grup de studenți a pus la cale o farsă pe numele lui Florin Răducioiu. Au făcut un cont de Facebook atribuit fostului mare atacant, postând mesaje scandaloase. Respectivii n-au urmărit să îi facă un prejudiciu de imagine ”Marelui Blond”, ci au vrut să demonstreze că, în România, știrile sunt preluate ”pe nemestecate”, fără a fi mai întâi verificate. Farsa n-a durat mult, Răducioiu dezmințind repede că ar avea pagină de Facebook. Spre deosebire de Dumitrescu, Răducioiu n-a mers la Poliție, pentru a depune plângere împotriva celor care i-au folosit identitatea.

 
 
Close
Close
Închide