MENIU CAUTĂ

Întâlnire Ionuț Lupescu – Gabriela Firea cu două zile înainte de alegerile FRF

Distribuie

Întâlnire Ionuț Lupescu - Gabriela Firea cu două zile înainte de alegerile FRF. ”Kaiserul” i-a făcut edilului promisiunea că va avea sprijinul Federației pentru proiectele prevăzute în București, în cazul în care el va câștiga scrutinul.

”Astăzi (n.r. luni, 16 aprilie) m-am întâlnit cu primarul general al capitalei, Gabriela Firea. Bucureștiul este cel mai mare oraș al României, este orașul meu natal și mi-am dorit să încheiem aici întâlnirile cu autoritățile locale. Am avut o discuție foarte bună și constructivă.

I-am prezentat doamnei primar general planul meu pentru dezvoltarea fotbalului românesc și am asigurat-o de întreg sprijinul Federației pentru proiectele domniei sale în acest domeniu, inclusiv în ceea ce privește organizarea Euro 2020. M-am bucurat să aflu că sportul este o prioritate pentru administrația capitalei și că se întâmplă deja multe lucruri bune în dezvoltarea acestuia.

De-a lungul turneului național ne-am întâlnit cu zeci de primari și președinți de consilii județene, indiferent de culoarea lor politică. Toți trebuie să fie tratați ca parteneri ai noștri, pentru că ei sunt cei care investesc în infrastructură și cei care sprijină fotbalul, la nivel local. De asemenea, m-am întâlnit, de-a lungul acestei perioade, și cu ministri care pot contribui la relansarea fotbalului, precum și cu președinții #PSD, #PNL și #UDMR. Le mulțumesc tuturor pentru deschiderea de care au dat dovadă și sunt convins că vom colabora foarte bine în viitor, pentru binele sportului românesc!”, a fost mesajul postat de Lupescu, pe contul oficial de Facebook.

Citiți și Dragnea l-a atacat pe Burleanu: ”E incalificabil”. Ce l-a deranjat pe omul politic

Implicarea politicului în alegerile de la FRF. Lupescu merge cu Dragnea, Popescu a mizat pe Ponta. Culise din 2014

Ionuț Lupescu este susținut de Liviu Dragnea: ”Ca microbist n-am cum să susţin actuala conducere”

Citește mai multe despre Ionuţ Lupescu și primar bucuresti pe Libertatea.

Comentarii