Mergi direct la conținut »
FOTO | Irina Shayk dezvăluie motivele despărțirii de Cristiano Ronaldo: ”M-a...” Galerie foto
7imagini
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > FOTO | Irina Shayk dezvăluie motivele despărțirii de Cristiano Ronaldo: ”M-a...”

FOTO | Irina Shayk dezvăluie motivele despărțirii de Cristiano Ronaldo: ”M-a…”

Cristiano Ronaldo s-a logodit deja cu Georgina Rodriguez, însă, înainte de ea, starul lusitan de la Juventus s-a iubit timp de cinci ani cu Irina Shayk. Acum, rusoaica a venit cu dezvăluiri picante.

Irina Shayk a dezvăluit motivul despărțirii de Cristiano Ronaldo. Infidelitatea portughezului ar fi determinat-o pe rusoaică să pună punct relației. 

„Am vorbit și am scris destul despre povestea noastră, dar realitatea este că Ronaldo m-a înșelat cu sute de femei. Acesta este motivul despărțirii”, a declarat Golssip.it.

 „Consider că o femeie se simte urâtă când alături de ea se află bărbatul nepotrivit. Eu mă simţeam urâtă şi nesigură pe mine” a mai declarat fotomodelul rus în vârstă de 32 de ani în presa internațională.

În prezent, Irina Shayk formează din 2015 un cuplu cu actorul american Bradley Cooper.

Cât despre Cristiano Ronaldo, vârful de la Juventus este în relație cu Georgina Rodriguez din 2016. Până să o cunoască pe actuala iubită, Ronaldo a avut idile cu Kim Kardashian, Raffaella Fico, Andressa Urach, Cristina Buccino și Cassandra Davis. 

Cristiano Ronaldo a devenit tată a trei copii în 2017. Mai întâi, în luna iunie, au venit pe lume Eva Maria și Mateo, gemenii care au fost purtați de o mamă surogat. Apoi, în luna noiembrie, iubita sa, Georgina Rodríguez a născut o fetiță, pe Alana Martina. Jucătorul de fotbal mai are încă un copil, pe Cristiano Jr. care a fost născut în 2010 și a cărui mamă nu a fost niciodată identificată.


Citește și:

Cristiano Ronaldo face lumină în viața sa privată: „Nu mă însor! Dar merg săptămânal la biserică”

FOTO | Cristiano Ronaldo s-a logodit! Georgina Rodriguez i-a spus „DA” atacantului lui Juventus

Iubita lui Cristiano Ronaldo, spectaculoasă la Festivalul de Film de la Veneția. I-a înnebunit pe toți cu posteriorul ei și rochia transparentă | FOTO

 

Close
Închide
  Close