Mergi direct la conținut »
Jean Pădureanu a fost externat, dar a fost lovit de altă nenorocire! ^Fostul lider al Cooperativei are de pătimit încă 7 ani!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Jean Pădureanu a fost externat, dar a fost lovit de altă nenorocire! ^Fostul lider al Cooperativei are de pătimit încă 7 ani!

După ce a căzut în casă, și-a spart capul și și-a rupt coastele, fiind internat în spital, Jean Pădureanu (79 de ani), eliberat recent din Spitalul Penitenciarului Jilava, a fost externat. De ”Lord” are grijă un nepot de-al său din partea surorii.

Ieșit teafăr din pușcărie, după 15 luni petrecute în spitalul Penitenciarului Jilava, Jean Pădureanu (79 de ani) a făcut pocinogul ajuns acasă, la Bistrița. Fostul președinte de la Gloria Bistrița suferă în libertate.

”Lordul” a fost internat în spitalul din Bistrița, după ce s-a lovit singur în casă. Oficialul a căzut, și-a spart capul și și-a fisurat coastele, iar medicii au decis să-l mai țină câteva zile internat. Iar acum două zile i-au dat drumul.

Nu este singurul motiv de stres pentru Pădureanu. Recent, a aflat că Fiscul îi oprește o treime din pensie, adica 700 de lei, în condițiile în care plătește peste 1.000 de lei lunar pe medicamente. AICI, detalii despre situația financiară a lui Pădureanu, cel care are de achitat cheltuieli de judecată de 65.000 de lei. Asta înnsemnă că va reuși să achite tot prejudiciul în următorii 7,73 ani!

Jean Pădureanu a fost eliberat condiționat de la Penitenciarul Jilava, deși n-a achitat prejudiciul indicat de către Curtea de Apel.

Pe 4 martie 2014, Pădureanu a fost închis în Dosarul Transferurilor, alături de alte șapte oameni de fotbal. Pe lângă cheltuieli de judecată, are de achitat un prejudiciu de  200.000 de dolari. Pe care nu se gândește să-l achite.

”Nu are de unde să dea acești bani. Toată averea lui este un apartament cu trei camere din Bistrița, pe care s-a pus deja sechestru!”, l-a scuzat un apropiat.

 

 

Close
Închide
  Close