MENIU CAUTĂ
22 Aug. 2017 21:11

Jorge Jesus laudă FCSB: „Are o istorie pe care noi nu o avem”. Reacţia lui Coentrao

Distribuie

Jorge Jesus laudă FCSB: "Are o istorie pe care noi nu o avem". Reacţia lui Coentrao.

FCSB şi Sporting Lisabona se vor întâlni, miercuri, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, în manşa retur din play-off-ul Ligii Campionilor. În tur, la Lisabona, scorul a fost egal, 0-0.

„Vom avea un meci dificil, dar suntem pregătiţi. La toate capitolele, Sporting este un club care are calităţi de a trece de această fază eliminatorie, deşi nu vreau să ştirbesc calităţile Stelei, o cunosc foarte bine. Ei au o istorie pe care noi nu o avem şi vrem cu tot dinadinsul să ne calificăm. Indiferent dacă e bun sau nu gazonul, nu vom căuta scuze în acest lucru, nu va fi o problemă a echipei mele, deşi de aceea am convenit cu UEFA să nu ne antrenăm. Dacă asta ar fi singura problemă a echipei mele, atunci ne-am califica sigur”, a declarat Jorge Jesus.

Tehnicianul de la Sporting a adăugat: „Este foarte importantă Liga Campionilor din toate punctele de vedere, nu doar financiar. E foarte important să fii acolo. Vrem neapărat să aducem puncte Portugaliei şi dacă şi celelalte echipe ar avea un traseu cât mai lung, am aduce valoare fotbalului portughez. Steaua are jucători de calitate la mijloc şi în atac. Budescu e un jucător foarte important la fazele fixe, Teixeira ştie să gândească jocul, îl ştiu de la 16 ani, e foarte important pentru echipă”.

Jorge Jesus laudă FCSB, Coentrao este precaut

La rândul său, Fabio Coentrao a precizat, precaut: „Cine ştie fotbal ştie că toate competiţiile sunt complicate. S-a ajuns la un nivel apropiat între echipe. Dacă nu ne calificăm, pentru că nu este imposibil să se întâmple aşa, nu avem de făcut decât să ne contnuăm drumul în celelalte competiţii”.

Coentrao a conchis: „Ştim că în tur nu a fost cel mai strălucit joc, dar vrem să întoarcem situaţia, să oferim fanilor o imagine de Europa, aşa cum i-am obişnuit. Vrem ca de această dată să avem mai multe ocazii, să le concretizăm şi să reuşim să ne ridicăm la un nivel european, pentru a ne califica”.

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV | Prima reacție a lui Gigi Becali după ce i s-a cerut revocarea eliberării condiționate

Citește mai multe despre Sporting Lisabona pe Libertatea.

Comentarii