Mergi direct la conținut »
”A jucat accidentată. Am văzut un bandaj mare pe brâul ei”
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > ”A jucat accidentată. Am văzut un bandaj mare pe brâul ei”

”A jucat accidentată. Am văzut un bandaj mare pe brâul ei”

George Cosac, președintele FR de Tenis, a dezvăluit că Simona Halep a jucat accidentată contra danezei Caroline Wozniacki, care a și bătut-o pe românca noastră în semifinalele turneului de la Stuttgart

„A fost un meci cum rar vedem. Un meci cu tot felul de lovituri de excepție.

Simona nu a zis, dar la un moment dat am văzut un bandaj mare pe brâul ei, sub tricou. Sunt convins că a avut mici problemele fizice, o ușoară accidentare.

Are un joc impresionant pe zgură, comparativ cu anul trecut. E o cu totul altă Simona. Sunt convins că anul acesta vor veni și performanțele pe care și le dorește.

La sfârșitul anului, după US Open, cred că Simona va fi numărul 1″, a spus George Cosac, într-o intervenție la Dolce Sport.

Simona a confirmat problemele:
„Nu am de ce să fiu dezamăgită. Am jucat bine astăzi, dar Wozniacki a fost uimitoare. Sunt fericită de cum am evoluat în acest meci. Spre finalul partidei am simţit oboseală, dar cei din staff vor avea grijă să mă recuperez. Turneul a fost foarte bun. M-a ajutat să văd cum mă descurc pe zgură. Cred că am şanse mari la următoarele turnee”.

Cosac are de înfruntat o ședință care se anunță furtunoasă a Adunării Generale, marți, pe 28 aprilie, în care se va propune schimbarea lui din funcție (AICI, detalii).

Close
Închide
  Close