Chiar dacă mai au șanse teoretice să câștige campionatul, Iosif Vigu nu-i vede capabili pe actualii fotbaliști ai formației roș-albaștre de această performanță.

”În acest moment este deg«ringoladă totală la Steaua! Jucătorii nici nu știu pe ce lume trăiesc. Sunt prea crispați. Au dorință, dar n-au limpezime la «bibilică»! Se blochează, parcă nici nu mai știu să mai alerge pe teren. E o brambureală totală acolo și, în aceste condiții, nu au cum să ia campionatul”, a declarat, luni, pentru Libertatea, Iosif Vigu.

Fostul fundaș ”de fier” al Stelei, echipă la care a jucat nu mai puțin de 13 ani (1966-1979), crede că această stare de spirit le este transmisă jucătorilor de patronul echipei bucureștene, Gigi Becali. ”El face echipa, el dictează schimbările! Oierul i-a amețit de tot, îi termină moral. Cred că e o tensiune extraordinară în vestiarul Stelei. Gigi a devenit iarăși vocal, apare zi și noapte unde vrei și unde nu, a uitat ce a promis când a ieșit din închisoare. În aceste condiții, nici nu-i de mirare că jucătorii nici nu mai știu pe ce planetă se află!”, ne-a spus Vigu.

Omul care a cucerit trei titluri și cinci Cupe ale României cu Steaua s-a arătat intrigat de ”schimbările de direcție” ale latifundiarului din Pipera, în declarații făcute la adresa propriilor fotbaliști. ”Ba, gata, îl vinde pe Stanciu cu cel puțin 10 milioane de euro, ba îl face praf și pulbere. La fel și cu Papp ăla. Ba e bun, ba nu e bun. Cu Varela la fel, cred că nu i-a scăpat nici un jucător. I-a luat la ”mitraliat” în ordinea numerelor de pe tricou. Schimbă macazul imediat, nimeni nu mai înțelege nimic!”, a conchis, pentru Libertatea, Vigu.

iosif vigu

Urmărește-ne pe Google News