MENIU CAUTĂ
12 Mar. 2018 09:44

Jucătorul de tenis Dudi Sela s-a fotografiat cu fosta mare gimnastă Nadia Comăneci. Israelianul are părinți români

Distribuie

Jucătorul de tenis Dudi Sela s-a fotografiat cu fosta mare gimnastă Nadia Comăneci. Israelianul are părinți români. ”Libertatea” v-a spus povestea familiei Sela.

Sângele apă nu se face. Dudi nu și-a uitat origine românești și a profitat de prezența 'Zeiței de la Montreal' la turneul Masters 1.000 de la Indian Wells. La 32 de ani, Dudi Sela ocupă locul 97 ATP.

'Aharei a nitzahon sel a laila nifgas im Nadia Comaneci!? – cu Ofer Sela', a scris Anca Sela, mama lui Dudi Sela. Ofer Sela este fratele lui Dudi, stabilit de mai mulți ani în America.

Jucătorul de tenis din Țara Sfântă s-a calificat pe tabloul principal din postura de lucky loser. În primul tur, a trecut de germanul Peter Gojowczyk, scor 6-4, 6-4, iar în manșa secundă s-a duelat cu britanicul Kyle Edmund, cap de serie numărul 21. N-a stat la discuții nici cu englezul, administrându-i un sec 6-4, 6-4. Așadar, Nadia îi poartă noroc lui Dudi Sela, așa cum este un doping moral și pentru Simona Halep.

AICI, tabloul de concurs.

Citește și:

Tenismenul israelian Dudi Sela are părinții români. Comuniştii ne-au luat tot'

Dudi Sela a părăsit terenul la turneul ATP de la Shenzhen din motive religioase. Părinții jucătorului israelian sunt români

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 11 decembrie 2018
Loading...
Comentarii