Mergi direct la conținut »
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Karabukspor a învins liderul din Turcia. Patru români au fost pe teren la gazde

Karabukspor a învins liderul din Turcia. Patru români au fost pe teren la gazde

Karabukspor a învins liderul din Turcia. Beșiktaș. Patru români au fost pe teren la gazde: Găman, Latovlevici, Cristi Tănase și Papp.

Cu Valerică Găman şi cu Iasmin Latovlevici pe teren tot meciul, Cristi Tănase schimbat la pauză şi Paul Papp intrat în minutele de prelungire, Karabukspor a câştigat cu 2-1 pe teren propriu în faţa liderului Besiktas, în etapa a 20-a din campionatul Turciei.

La Karabukspor mai e legitimat Marius Alexe, însă acestuia i s-a pus în vedere să-și găsească o echipă unde să fie împrumutat. Dinamo e o opțiune.

Bosniacul Ermin Zec, intrat în locul lui Tănase, a deschis scorul în minutul 50, pentru ca ucraineanul  Seleznyov, sosit în această iarnă de la Șahtior , să dubleze avantajul gazdelor, în minutul 73. Besiktas a redus din ecart în minutul 87, camerunezul Aboubakar a marcat pentru 2-1, cu al patrulea gol stagional.

În urma acestui succes, Karabukspor şi-a consolidat poziţia în primele 10 locuri (27 de puncte). În schimb, Besiktaș riscă să piardă primul loc. Istanbul BB va deveni noul lider, dacă va câştiga duminică pe terenul celor de la Kasimpașa.

Autocarul echipei Beşiktaş a fost atacat cu pietre, vineri seară, după meciul pierdut, cu scorul de 1-2, în faţa formaţiei Karabukspor, la care sunt legitimaţi mai mulţi jucători români. Incidentul a avut loc înainte de ieşirea autocarului din oraşul Karabuk, unde s-a disputat partida. Vehiculul a fost atacat cu pietre de câţiva necunoscuţi. Câteva geamuri au fost sparte, dar nicio persoană nu a fost rănită. Autocarul, care era însoţit de un echipaj al poliţiei, nu s-a oprit imediat, ci la aproximativ opt kilometri de la locul atacului, pentru evaluarea pagubelor.

Close
Închide
  Close