Mergi direct la conținut »
La ce sport îl duce Valentina Pelinel pe Milan. Tatăl e cu fotbalul, fiul are alte preocupări
Sport Libertatea > Sport > La ce sport îl duce Valentina Pelinel pe Milan. Tatăl e cu fotbalul, fiul are alte preocupări

La ce sport îl duce Valentina Pelinel pe Milan. Tatăl e cu fotbalul, fiul are alte preocupări

Valentina Pelinel și Cristi Borcea își doresc nespus ca fiul lor, Milan, să facă mișcare încă de mic. Micuțul practică un sport de apă, fiind foarte încântat.

De Dana Aramă,

Cu doi părinți foarte atenți la imaginea lor și la forma fizică pe care o au, Milan, fiul Valentinei Pelinel și al lui Cristi Borcea este și el îndrumat spre sport și mișcare încă de mic.

Micuțul lui Cristi Borcea, fost acționar la clubul Dinamo și mare împătimit de fotbal, și al Valentinei Pelinel, fost model internațional de succes,  practică înot, sport despre care celebra lui mamă spune că este foarte încântat.

„Milan este pregătit pentru ora de înot ? Mișcarea este esențială în dezvoltarea armonioasă a copilului, iar orele de înot sunt preferatele lui”, a explicat valentina Pelinel.

Valentina Pelinel este un fost model care s-a bucurat de mare succes atât în țară, cât și în străinătate. Vedeta a fost căsătorită cu fostul politician Cristian Boureanu. În prezent, Valentina Pelinel are o relație cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016.


Citește și: EXCLUSIV/ Situație absurdă la Universitatea din București. Zeci de absolvenţi sunt obligaţi să restituie bursele fiindcă au promovat toate examenele!


 

Close
Închide
  Close