Sportnews.ro: Unde vă veţi petrece ziua de naştere? 

Teodora Ungureanu: De ziua mea, Sorin ( n.r. – soţul Teodorei) a rezervat o masă la restaurantul meu preferat, „Kittle House”, un restaurant franţuzesc în Chappaqua. Sâmbătă îi vom avea invitaţi, acasă, pe prietenii şi colegii noştri. Sigur că voi pregăti o mulţime de bunătăţi. Nu vor lipsi salata de fructe de mare, miel steu şi, bineînţeles, muşchiuleţul de vită la grătar.

Cum vă simţiţi ca bunică?
Să fiu bunică este cea mai frumoasă şi fericită activitate a mea. Este o adevarată plăcere să îmi văd nepotii cum cresc şi mă bucură faptul că sunt parte din viaţa lor.
Amelie, merge deja în fiecare zi la şcoală şi este înscrisă în programul nostru recreaţional după-amiaza. Mihai, nepoţelul nostru, are 1 an şi abia aştept să-i văd aptitudinile în materie de sport. Este prea devreme să spun dacă va face gimnastică sau nu. Pentru noi este important ca el să facă sport.

Conduceţi două săli de gimnastică. Puteţi face faţă solicitărilor?
Sălile de gimnastică, a noastră şi cea a Adrianei,(nr fiica Teodorei) merg bine, Sorin (nr soţul ei) şi eu avem mult de lucru iar Adriana are şi ea solicitări peste capacitatea sălii ei. Când are prea mulţi cursanţi ne roagă să îi dăm o mână de ajutor.

Ultimul mesaj postat de Kobe Bryant înainte de tragedia în care și-a pierdut viața
Recomandări

Ultimul mesaj postat de Kobe Bryant înainte de tragedia în care și-a pierdut viața

Cu Nadia ţineţi legătura? Vă felicitaţi reciproc la zilele de naştere?
Nu ne vedem, ea fiind mai mult în Europa decât aici, dar sigur că ne felicităm prin telefon. De asemenea şi foştii mei antrenori, Bella si Martha Karolyi, sună în fiecare an să mă felicite.

Cum decurge colaborarea pe care o aveţi cu clubul Steaua?
Nu pot spune că avem o colaborare cu clubul Steaua. Noi i-am invitat aici pentru un cantonament comun şi sper să repetăm acest lucru într-un viitor apropiat. Au fetite talentate. Cred că un schimb de experienţă este cât se poate de binevenit.

Cu ani în urmă aţi fost destul de legată de lumea circului….
Perioada circului a fost frumoasă la acea vreme, eram tineri şi călătoream mult prin lume. Era un o chestiune râvnită de mulţi atunci, dar nu era lucrul pe care vroiam să-l facem pentru toată viaţa. De aceea, când am avut ocazia, în 1987, în Franţa, ne-am întors la dragostea noastră: gimnastica.

Adriana Oprea, analiză devastatoare: Ceilalţi viermi din cazul Caracal
Recomandări

Adriana Oprea, analiză devastatoare: Ceilalţi viermi din cazul Caracal

Cum decurge o zi din viaţa bunicii Teodora Ungureanu?
Când Amelie este la noi, dimineaţa, o trezesc, se spală, ia micul dejun, apoi o conduc la şcoală, după care vin acasă, pregătesc de mâncare pentru prânz. L a ora prânzului o iau de la şcoală, venim acasă, servim masa, iar la ora 14:00 mergem la sală, până seara. În acest timp, Mihai stă cu mama lui.

Există şanse să promovaţi la lotul mare al Americii o gimnastă foarte talentată?
Avem o gimnastă foarte talentată şi sperăm ca anul acesta să intre în echipa de junioare a Americii. O cheamă Riley McCusker, are numai 13 ani, dar promite mult. O puteţi vedea pe YouTube or în website ul nostru Dynamic-gym.com.

NADIA TEODORA VECHE

N ADIA TEODORA AZI

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat
GSP.RO

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu
HOROSCOP

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu