Mergi direct la conținut »
Ladislau Boloni acuză: ”E o mare lipsă de inteligență din partea Armatei, dar și din partea conducătorilor Stelei”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Ladislau Boloni acuză: ”E o mare lipsă de inteligență din partea Armatei, dar și din partea conducătorilor Stelei”

Ladislau Boloni acuză: ”E o mare lipsă de inteligență din partea Armatei, dar și din partea conducătorilor Stelei”

Antrenorul român și fosta legendă ”roș-albastră” Ladislau Boloni a criticat dur situația de la Steaua.

Tehnicianul este de părere că scandalul iscat în jurul stemei și a culorilor celei mai de succes echipe de fotbal din România nu poate face decât rău.

„Este o mare lipsă de inteligenţă din partea Armatei, cât şi din partea conducătorilor sau a celor care iau decizia la Steaua. Este de înţeles Armata, pentru ceea ce a făcut în trecut. Şi acum, cu baza sportivă, pe care o dă în folosinţă echipei de fotbal. Pe urmă este normală şi poziţia patronului. În sensul când spune că el finanţează această echipă. De ce să plătească atât? Nici una dintre părţi nu a înţeles că Steaua nu este a lor, Steaua nu este a mea, Steaua nu este a cuiva. Steaua este a noastră. Nu poţi să faci din Steaua o proprietate, Steaua este jucăria mea şi nimeni nu poate să o atingă. Steaua a dat în momente importante istoriei României, a dat momente de mândrie oamenilor şi a dovedit prin treaba aceasta o proprietate naţională, de care nu putem să ne batem joc. Eu cred că s-a greşit şi e lipsă mare de inteligenţă de ambele părţi”, a spus Ladislau Boloni la Dolce Sport.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close