CONCORDIA – DINAMO 3-4
Bumba (69), Bud (73), A. Marc (81) / Nemec (47), Salomao (59), Torje (71), D. Popa (79)

Minutul 90+3: Final de meci. Dinamo e pe loc de play-off. Ofensiv, echipa lui Miriuță arată bine. În apărare e deranj mare.

Minutul 83: Iese Andrei Marc, intră Pena.

Minutul 81: GOOOL CONCORDIA. A marcat și Andrei Marc Nebunia continuă la Chiajna.

Minutul 80: Iese Nemec, intră Antun Palici.

Minutul 79: GOOL DINAMO: Romera a pătruns în careu, a fost faultat de Marc, dar mingea a ajuns la D. Popa, care a marcat simplu.

Minutul 73: GOOOL CONCORDIA: cristi Bud a readus echipa ilfoveană în joc, profitând de o eroare a lui Brănescu.

Minutul 71: GOOL DINAMO. Torje a marcat din apropiere.

Minutul 69: GOOL CONCORDIA: Nivaldo a tras de la distanță, mingea a lovit transversala, a revenit în teren, de unde Bumba a înscris lejer.

Minutul 64: La gazde, a ieșit Bărboianu, a intrat Nivaldo.

Minutul 60: Schimbare la Dinamo: a ieșit Pesici, a intrat Torje, revenit după 7 ani la Dinamo!

Minutul 59: GOOL DINAMO: a marcat Salomao, din apropiere, duă o excelentă pasă a lui Pesici.

Minutul 50: Schimbare la Concordia: a ieșit Bawab, a intrat Bud.

Minutul 47: GOOL Dinamo. Romera Navarro a centrat, iar Nemec a marcat cu o lovitură de cap

OMV Petrom a oferit burse unor elevi din Moreni! Ce a făcut liceul cu banii
Recomandări

OMV Petrom a oferit burse unor elevi din Moreni! Ce a făcut liceul cu banii

Minutul 46: A început a doua repriză. La Dinamo s-a făcut o schimbare: a ieșit Monroy, a intrat Daniel Popa.

Minutul 45: Altă mare ocazie pentru oaspeți. Romera a pătruns în careu, a centrat prin fața porții, dar Nemec n-a ajuns la minge. Acum e pauză.

Minutul 39: Dinamoviștii au cerut penalty pentru un presupus henț în careu al unui ilfovean. Mingea a lovit brațul lui Prepeliță!

Minutul 32: Nemec a tras excelent, din întoarcere, la colț, dar Caparco a avut o intervenție excelentă!

Minutul 30: În afara fazei controversate din minutul 7, nu s-a mai întâmplat nimic deosebit. Doar Nistor a mai irosit o lovitură liberă, dintr-o poziție exxcelentă, trăgând afară!

Minutul 7: Nedelcearu a trimis tare, cu capul, după un corner bătut de Salomao, iar portarul Caparco a părut că a respins de dincolo de linia porții. „Câinii” au cerut gol și se pare că solicitarea lor este îndreptățită.

Minutul 1: Meciul a început. Stadionul a fost luat cu asalt de suporterii dinamoviști. De la Dinamo lipsesc Penedo, pedepsit, și Hanca, lăsat pe bancă. La Chiajna e „desant” dinamovist: șase dintre titulari au trecut prin „Groapă” (Bărboianu, Marcu, Bucșa, Bawab, Bumba și Batin). Iar antrenor este Ion Moldovan, tot un ex-dinamovist.

Firma unui mason cu studii la Academia SRI vinde spitalelor românești roboți cu 150.000 de euro bucata, care au ca preț de intrare 65.000 de euro!
Recomandări

Firma unui mason cu studii la Academia SRI vinde spitalelor românești roboți cu 150.000 de euro bucata, care au ca preț de intrare 65.000 de euro!

Echipele de start

Concordia Chiajna: Caparco- Bărboianu, A. Marc, Manasse, Fota- Prepeliţă, Bucşa- Grădinaru, Bawab, Bumba- Batin.

Antrenor: Ion Moldovan

Dinamo: Brănescu- Romera, Nedelcearu, Maric, V. Olteanu- Monroy, Mahlangu- Salomao, Nistor, Pesic- Nemec.

Antrenor: Vasile Miriuţă

Arbitru: Istvan Kovacs
Asistenți: Ovidiu Artene și Alexandru Cerei
///

De partea cealaltă, Dinamo a pierdut doar un meci din precedentele șapte disputate în Liga 1 Betano pe teren advers (24.09.2017, FCSB – Dinamo 1-0), în rest au trei victorii şi trei rezultate de egalitate. Mai mult, formaţia bucureşteană are cea mai bună apărare din campionat în deplasare, cu numai șapte goluri primite.

De ce a refuzat Cristian Tudor Popescu invitația la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis
Recomandări

De ce a refuzat Cristian Tudor Popescu invitația la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis

Concordia vs Dinamo în Liga 1: 13 jocuri – patru victorii Concordia – două remize – șapte victorii Dinamo.

Palmares cu Concordia gazdă: șase jocuri – o victorie Concordia – două remize – trei victorii Dinamo.

– Primele confruntări au avut loc în ediţia 2011-2012, când Dinamo a câştigat acasă cu 2-0 (Dănciulescu, Bakaj) şi în deplasare cu 3-1 (Alexe dublă, Petrovici autogol, respectiv Ilie Iordache).

– În stagiunea 2012-2013, cele două au înregistrat o remiză albă la Chiajna în tur (antrenori Ilie Stan / Dario Bonetti), iar în retur „alb-roşii” au învins cu 2-0 (Axente, Cosmin Matei).

– Au urmat alte două victorii trecute în contul lui Dinamo, ambele în sezonul 2013-2014, 2-1 în Bucureşti (George Ţucudean, Dragoş Grigore / Onduku) şi 3-1 pe terenul ilfovenilor (Rus, Matei, Ţucudean / Welington).

– Mult mai echilibrate au fost întâlnirile din campionatul 2014-2015, cele în care Concordia a luat patru puncte din șase posibile, 0-0 acasă şi 3-0 în deplasare (Ricardo Alves, Hatem Elhamed – autogol, Dina).

– În sezonul regulat 2015-2016 bucureştenii au marcat șapte goluri în poarta adversarilor, 3-1 la Chiajna (28.09.2015) şi 4-0 pe arena „câinilor roşii” (20.02.2016, ultimul succes din contul dinamoviştilor).

Ilfovenii au câștigat în tur

– „Vulturii” s-au răzbunat în stagiunea precedentă, când au luat toate cele șase puncte puse in joc, 1-0 în deplasare şi 2-1 acasă (Costin, Cristescu / Nemec). După acest rezultat, Ioan Andone şi-a dat demisia, locul său fiind luat de Cosmin Contra.

Cea mai recentă confruntare: 27 septembrie 2017, Dinamo – Concordia 2-3 (marcatori Rivaldinho, Anton / Batin dublă şi Bumba).

Actualul tehnician al ilfovenilor a evoluat ca jucător în tricoul dinamoviştilor timp de patru sezoane (1976 – 1980), câştigând titlul în ediția 1976-1977. Acesta a şi marcat un gol pentru bucureşteni în cupele europene, în cea mai clară victorie reuşită în deplasare de o echipă românească în competiţiile organizate de UEFA, Alki Larnaca – Dinamo 0-9 (4 octombrie 1979). De asemenea, a şi antrenat în „Ştefan cel Mare” pe durata a două sezoane (1994-1995, 2002-2003 – 20 de meciuri).

De partea cealaltă, Vasile Miriuţă a bifat chiar în acest campionat nouă partide pe banca „vulturilor”, palmares negativ: o victorie – două remize – șase înfrângeri.

Ion Moldovan vs Dinamo în Liga 1: 10 jocuri – trei victorii – două remize – cinci înfrângeri.

Vasile Miriuţă vs Concordia Chiajna: șapte jocuri – patru victorii – două remize – o înfrângere.

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat
GSP.RO

O voce puternică a politicii Suediei, cea mai usturătoare GAFĂ despre România. Până și presa suedeză s-a amuzat

Horoscop 19 noiembrie 2019. Balanțele nu acceptă jumătăți de măsură
HOROSCOP

Horoscop 19 noiembrie 2019. Balanțele nu acceptă jumătăți de măsură