Pe fondul unor conflicte în presa locală dâmbovițeană, după meciul de sâmbătă după-amiază, cu CS Afumați, directorul sportiv Ciprian Iugulescu ar fi transmis un mesaj mizerabil celor de la sportimpact.ro, prin intermediul unui prieten care deține un site de sport local.

”Trebuie să-ți transmit un mesaj din partea lui Ciprian Iugulescu. A zis să îi s… p…a!”.  ”Jurnalistul” și-a permis să vorbească în numele conducătorului de la Chindia. Site-ul menționat l-a contactat pentru explicații pe directorul sportiv al Chindiei, însă acesta a refuzat dialogul telefonic.

Jurnaliștii sportimpact.ro l-au abordat și pe Marcel Ghergu, președintele clubului Chindia și membru în CEx al FRF,, informându-l despre jignirile primite, și așteptăm să ia măsurile corespunzătoare.

”Vom sesiza și organele responsabile. Ghergu să-și dea demisia”

”Nu este prima dată când președintele Chindiei închide ochii atunci când ni se aduc jigniri și amenințări. Un fost angajat al clubului l-a identificat ca martor, într-o plângere depusă la Poliție, la discuția în care antrenorul secund Sică Bârdeș propunea o sumă de bani, pentru a ni se aplica o corecție fizică. Apoi, același Sică Bârdeș a instigat galeria, la un banchet, să ne adreseze injurii, după ce ne-a agresat în mai multe rânduri la stadion. Mai departe, unul dintre angajații de la stadion ne-a măscărit și amenințat după un meci din sezonul trecut, fără ca vreunul dintre cei indicați să suporte vreo sancțiune. Dacă nici acum nu se vor lua măsuri, Marcel Ghergu ar face bine să părăsească clubul Chindia! Vom sesiza și organele responsabile. Și alte persoane s-au plâns de jignirile și amenințările primite prin intermediul rețelelor de socializare, punându-ne la dispoziție mai multe dovezi”, a declarat jurnalistul Costin Mihai.

Liga 2, etapa a 36-a. Hermannstadt a trecut și de Academica. Rezultatele de duminică

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri