Mergi direct la conținut »
Mai dezinhibată, mai petrecăreață! Bianca Andreescu profită de pauza forțată din tenis
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Mai dezinhibată, mai petrecăreață! Bianca Andreescu profită de pauza forțată din tenis

Mai dezinhibată, mai petrecăreață! Bianca Andreescu profită de pauza forțată din tenis

Tenismena a început 2019 ca din pușcă, dar în ultimele trei luni a bătut pasul pe loc în sport. În schimb, e tot mai exuberantă în viața privată.

De Eduard Apostol,

La modul cum a început anul 2019, fie a smuls ropote de aplauze din partea specialiștilor, fie a băgat spaima în adversare. Urcase de pe locurile 200 până pe 23 în clasamentul WTA, câștigase en fanfare Indian Wells, își alimentase conturile cu 1,5 milioane de dolari. Bianca Andreescu mai mult a stat decât a jucat tenis în ultimele trei luni. Dar nu a stat deloc degeaba.

Bianca (a treia de la stânga la dreapta), alături de prietenele ei

Tocmai a împlinit 19 ani și se distrează de minune cu prietenele ei. A ratat foarte mult din cauza unei accidentări la umăr. A fost forțată să vadă Roland Garros la televizor, doar vizitând Parisul.

Bibi este tot mai dezinhibată pe rețelele de socializare, o dovedesc fotografiile pe care le postează din diverse locații de pe continentul american. Fie că este vorba de Toronto, unde are reședința, fie că e vorba de Arizona unde se bronzează.

Bianca, alături de o prietenă

Mai femeie! Tenismena cu origini oltenești a postat fotografii hot, mai ales că e sezonul estival. Și ținutele sale sunt tot mai îndrăznețe. Bibi nu-și ascunde feminitatea și se distrează de minune cu fetele.

Așa s-a întâmplat și de ziua ei când a fost la un concert privat al lui Drake, cel mai la modă cântăreț canadian.

Chiar dacă primăvara nu a fost deloc prolifică pe plan sportiv, Andreescu n-a pierdut foarte mult din ceea ce a agonist în startul 2019. E pe poziția a 24-a în clasamentul WTA, fiind ajutată de faptul că nu a avut ce puncte să apere din 2018.

Foto: Instagram

Citește și:

Olteanca din Canada care a depășit-o pe Halep! Bianca Andreescu face yoga cu mama ei, iar bunica se roagă pentru ea

Close
Închide
  Close