MENIU CAUTĂ
03 Apr. 2018 18:11

UPDATE. Maradona, reconfirmat, după ce a fost demis de la Al Fujairah. Șeicii i-au prelungit contractul lui ”El Pibe d’Oro”

Distribuie

Maradona a fost demis de la Al Fujairah. ”El Pibe d'Oro” a fost concediat pe 28 aprilie împreună cu tot staff-ul său, după ce clubul a ratat obiectivul promovării directe în prima ligă din Emiratele Arabe Unite, acolo unde Laurențiu Reghecampf s-a luptat pentru titlu alături de Al Wahda, până la finalul sezonului.

ACTUALIZARE 3 mai. Maradona a fost reconfirmat, după ce a fost demis de la Al Fujairah. Șeicii i-au prelungit cu încă un an contractul lui ”El Pibe d’Oro”.


Despărțirea a fost confirmată de club și de avocatul lui Maradona. Argentinianul nu a apucat să împlinească un an pe banca lui Al Fujairah, unde fusese instalat pe 7 mai 2017. Despărțirea a avut loc după rezultatul din ultima etapă, 1-1 pe teren propriu cu Al Khaleej, care a dus la ratarea promovării directe în prima ligă.

La Al Fujairah nu s-au spulberat de tot speranțele de a juca pe prima scenă. Cu o nouă conducere tehnică, va trebui să joace în luna mai un baraj în dublă manșă cu Hatta, formație la care joacă Adrian Ropotan.

Diego Armando Maradona a mai antrenat: Mandiyu de Corrientes (1994), Racing Club (1995), naționala Argentinei (2008-2010) și Al Wasl (2011-2012).

Maradona și Răzvan Lucescu, gesturi impresionante pentru niște copii infirmi | GALERIE FOTO&VIDEO


Citește și: VIDEO EXCLUSIV/ De mai bine de doi ani Bianca Drăgușanu caută o bonă pentru Sofia.„ Trebuie să fie foarte energică pentru că am un copil atomic”

Citește mai multe despre Diego Maradona și Emiratele Arabe Unite pe Libertatea.

Comentarii