MENIU CAUTĂ
25 Ian. 2012 18:39

Marius Iacob, procurorul care a anchetat dispariţia Elodiei, redeschide cazul Răzvan Lucescu: «Am cerut dosarul!»

Distribuie

Deşi au trecut mai mult de 15 ani, iar fapta s-a prescris şi chiar dacă majoritatea dovezilor ”s-au topit”, autorităţile au decis să ia urma dosarului accidentului rutier din 16 septembrie 1991, în urma căruia Georgica Miu a decedat, fiind spulberată de BMW-ul lui Răzvan Lucescu.
”Am dispus căutarea acestui dosar. Vom vedea, după ce vom da de urma lui, ce dovezi găsim şi, în consecinţă, ce se mai poate face”, a declarat Marius Iacob. Procurorul Liviu Sutiman, din cadrul Parchetului General, cel care instrumentează ”Dosarul Revoluţiei”, afirmă că probe mai pot fi descoperite: ”Mi-e greu să cred că nu se mai pot găsi documentele unui accident soldat cu moartea unui om”.
Lincu Miu, tatăl fetei decedate, a declanşat scandalul după ce l-a acuzat pe antrenorul Rapidului de uciderea fiicei sale. Ancheta din 1991 stabilise că la volan se afla Ana, soţia lui Răzvan, iar aceasta a fost găsită nevinovată.

Mircea Lucescu, citat de Poliţie

Mircea Lucescu, antrenorul lui Şahtior, va fi citat la sediul Brigăzii Rutiere Bucureşti pentru a da declaraţii în dosarul accidentului din 6 ianuarie. ”Permisul i-a fost reţinut, dar cu drept de circulaţie, care poate fi prelungit din 30 în 30 de zile, deoarece beneficiază de prezumţia de nevinovăţie”, a declarat Ioana Stancu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere Bucureşti.
foto: Evenimentul zilei

Citește mai multe despre Mircea Lucescu pe Libertatea.

Comentarii