De Ciprian Iana,

Asta după ce Federația de Fotbal din Turcia a luat decizia de a se disputa și etapa cu numărul 26, însă cu porțile închise.

”Jucăm cu Alanyaspor fără spectatori. Dar mă gândesc la faptul că de săptămâna viitoare o să se închidă şi aici pentru că fără spectatori nici nu merită să joci. Cu atât mai mult în Turcia, unde ştiţi cât de fanatici sunt.”, a declarat Marius Șumudică la Digi Sport.

Antrenorul a vorbit și despre măsurile de siguranță pe care le iau autorităție din Turcia împotriva răspândirii noului coronavirus.

”Din ce ştiu eu, în Turcia sunt cinci cazuri, e vorba despre o familie. Au închis graniţele cu ţările din Asia destul de repede, plus că au anulat zborurile cu 9 ţări, mi se pare. În plus, am văzut pe la televizor că dezinfectează metrourile, autobuzele … Mijloacele de transport în comun. Vin nişte d-ăia de zici că sunt cosmonauţi şi dau cu dezinfectant. Şi la stadioane, vestiarele, în tribune”, a precizat Marius Șumudică.

Citeşte şi:

Românii nu mai pot tranzita Sebia. Decizia radicală luată de autoritățile din statul vecin

Gică Craioveanu este blocat în Spania: ”În magazine nu mai găsești nimic. E ca pe vremea lui Ceaușescu”

Cum va avea loc o înmormântare în România, în cazul unui deces provocat de coronavirus. Măsurile de siguranță sunt extreme

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO
Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite