De Ciprian Iana,

Din păcate, din cauza ordonanței militare, la ceremonia funerară nu vor putea participa decât opt persoane.

”A plecat fulgerător dintre noi, când nici nu împlinise 44 de ani! Azi, 2 aprilie, Carla, fata lui împlineste 19 ani! Nu a mai apucat să se bucure de moment. Este și motivul pentru care familia a hotărât să-l înmormînteze vineri, 3 aprilie”, a notat fostul fotbalist Sorin Radu pe Facebook.

Acesta a adăugat: ”Va fi o ceremonie funerară săracă, la care vor participa, conform prevederilor instituite de Starea de Urgență din România, maxim 8 persoane!

Sorin Radu a anunțat că Martin Tudor va avea parte de un ”meci de retragere”, care va fi organizat la Drăgășani pe 16 septembrie 2020.

”Martin Gheorghe Tudor va avea parte de un ‘meci de retragere’, alături de foștii lui colegi, de prieteni. Cu speranța că vom scăpa de Covid 19, în memoria lui, la data de 16 septembrie voi organiza un meci demonstrativ, la Drăgășani, localitatea natală a părinților săi și locul unde va fi înmormîntat.

La partidă vor participa mulți dintre foștii coechipieri ai lui ‘Martinică’ de la Jiul Petroșani, Olimpia Satu Mare și Steaua București, nu înainte ca aceștia să depună coroane de flori la cimitir!
Drum bun, Gicane! Odihnească-te în pace!”, a anunțat Sorin Radu pe Facebook.

Născut la Avrig pe 10 iunie 1976, Martin Tudor a jucat de 184 de ori în Liga 1, la Jiul Petroșani, Olimpia Satu Mare, Steaua București, CFR Cluj și Universitatea Cluj.

Cu Steaua București a cucerit de două ori titlul de campion al României.

După ce s-a apucat de antrenorat, a fost mai întâi antrenor de portari la Steaua, după care a mers alături de Victor Pițurcă la Universitatea Craiova, în două rânduri, la echipa națională și la Al-Ittihad.

Citeşte şi:

Răzvan Lucescu este izolat în Arabia Saudită: “Aveam nevoie de o vacanţă”

Florin Prunea și Ionel Dănciulescu sunt în șomaj tehnic.”E o amărăciune, mă așteptam să existe solidaritate”

Roger Federer, după ce turneul de la Wimbledon a fost anulat: ”Sunt devastat”

Cum au fost surprinși Ciprian Marica și iubita, după ce a fost făcută publică aventura fotbalistului: „O meritam cu toții”
GSP.RO

Cum au fost surprinși Ciprian Marica și iubita, după ce a fost făcută publică aventura fotbalistului: „O meritam cu toții”

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați
HOROSCOP

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați