Mergi direct la conținut »
Meciul Chindia - FC Argeș a fost blocat la pariuri. Ce suspiciuni au existat
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Meciul Chindia - FC Argeș a fost blocat la pariuri. Ce suspiciuni au existat

Meciul Chindia – FC Argeș a fost blocat la pariuri. Ce suspiciuni au existat

Meciul Chindia - FC Argeș a fost blocat la pariuri. Ce suspiciuni au existat. Presa dâmbovițeană a dezvăluit că asupra meciului din Liga 2, etapa 29, din week-end, Chindia Târgoviște - FC Argeș, scor 2-4, au existat diverse suspiciuni.

Cei de la sportimpact.ro au anunțat că anumite case de pariuri au blocat meciul Chindia Târgoviște – FC Argeș, existând suspiciuni asupra unui „clasic” 2 pauză, 1 final.

Până la urmă, a ieșit 2 pauză, 2 final. Chiar și observatorul ar fi fost anunțat în timpul partidei asupra scenariului și asupra măsurilor luate de anumite case de pariuri.

Meciul Chindia – FC Argeș a fost blocat la pariuri. În tot campionatul au luat doar cinci goluri acasă

S-au marcat 6 goluri, multe după erori individuale uriașe. În toate meciurile disputate acasă în acest sezon, Chindia a primit cinci goluri. Contra piteștenilor au luat într-un joc aproape tot atâtea.

Sursa citată a anunțat că alt meci suspect a fost cel dintre Atletic Bradu și FC Aninoasa, meci întrerupt în minutul 87, după ce gazdele au rămas în 6 oameni.

„Ne-am rugat de ei să continue, că nu le mai dăm goluri, era 3-0 pentru noi, însă au mers pe circul lor”, și-au exprimat dezgustul cei de la Aninoasa. Din informațiile noastre, s-au pariat bani mulți pe victoria gazdelor, investiție salvată prin întreruperea meciului, pentru care se acordă cota 1. Echipa din Aninoasa a stricat „combinația”.


CITEȘTE ȘI: 

EXCLUSIV / MTS face anunțul legat de numărul de cluburi care pot vota la alegerile FRF 2018

Close
Închide
  Close