Mergi direct la conținut »
Meciuri cu răsturnări de situație la Cupa Africii. Rezultatele înregistrate aseară
Sport Libertatea > Sport

Meciuri cu răsturnări de situație la Cupa Africii. Rezultatele înregistrate aseară

Naționala de fotbal a Algeriei a câștigat meciul disputat în compania reprezentativei similare a Africii de Sud, scor 3-1, în grupa C a Cupei Africii pe Națiuni.

Dacă în prima repriză nu s-a marcat nici un gol, după pauză cele două echipe au ieșit la atac și au oferit un fotbal frumos. Africa de Sud a deschis scorul, în minutul 51, prin Phala. Trei minute mai târziu, Africa de Sud a beneficiat de un penalty, dar Rantie a ratat de la „punctul cu var”. În minutul 67, scorul a devenit 1-1 după ce Hlatshwayo a marcat în propria poartă. Până la final, algerienii au mai punctat prin Ghoulam (72) și prin Slimani (83). 

În celălalt meci al grupei C, naționala Senegalului s-a impus în fața reprezentativei similare a Ghanei, scor 2-1. Ayew a deschis scorul, în minutul 14, din penalty. Diouf a restabilit egalitatea în minutul 58. Golul victoriei a fost înscris de Moussa Sow, în prelungirile jocului.

Dame N’Doye, fratele jucătorului de la ASA Târgu-Mureș, Ousmane N’ Doye, a fost titular în reprezentativa Senegalului și a primit un cartonaș galben în minutul 25. Atacantul în vârstă de 29 de ani a fost schimbat, în minutul 79, cu Sow cel care avea să marcheze golul de 2-1. 

Close
Închide
  Close