Mergi direct la conținut »
Mesajul tulburător publicat de soția lui Jose Antonio Reyes, cu cinci zile înainte de moartea fotbalistului
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Mesajul tulburător publicat de soția lui Jose Antonio Reyes, cu cinci zile înainte de moartea fotbalistului

Moartea fulgerătoare a fotbalistului Jose Antonio Reyes este o tragedie mai ales pentru soția acestuia, nu numai pentru fanii din întreaga lume. Nimic nu ar fi prevestit accidentul în care a decedat fotbalistul de la FC Sevilla, care era extrem de fericit alături de soția lui.

Un mesaj publicat de aceasta cu cinci zile înainte de tragicul eveniment arăta fericirea din cuplul care aniversase opt ani de relație.

Antonio Reyes și soția lui, Noelia, erau fericiți împreună și nimic nu prevestea dezastrul.

Noelia a scris pe Instagram cât se simte de împlinită. “8 ani de dragoste fericiți! Numărăm în continuare”. Sub acesta, fanii au lăsat alte mesaje, dar de condoleanțe.

Fotbalistul Jose Antonio Reyes, în vârstă de 35 de ani, a murit sâmbătă într-un accident rutier care a avut loc pe autostradă, în localitatea Utrera, aflată în apropierea orașului Sevilla, Spania. Vestea că fostul star de la FC Sevilla și Arsenal Londra a murit a fost confirmată de reprezentanții clubului Sevilla pe contul de Twitter.


Citește și: Discursul rostit de Papa Francisc, la Catedrala Mântuirii Neamului. „Să renunțăm la garanțiile comode ale puterii, la ispitirile înșelătoare ale lumescului”


 

Close
Închide
  Close